Η-Γη-της-Ελίας-Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να μπαίνει σε περιπέτειες.

Αρετή μου δεν σε βλέπω και πολύ στα καλά σου θα φας πίκρες με το κουτάλι…

Η Αρετή Καπερνάρου είναι ένα πρόσωπο που καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου κύκλου της σειρά μας έχει απασχολήσει έντονα, κυρίως με την  συμπεριφορά της απέναντι στον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο, τον Στάθη, αλλά και την κόρη της, τη Βασιλική, οι οποίοι έκαναν τις επιλογές τους και έμειναν μακριά απο αυτήν, Κάτι που έπραξε και ο γιός της, ο Στέφανος, ο οποίος έφυγε  με την Ελένη στην Ισπανία.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Αρετή μένει ολομόναχη και παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Άλλοτε τα καταφέρνει και άλλοτε όχι. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, τα δεδομένα έχουν αρχίσει να αλλάζουν.

Η-Γη-της-Ελίας-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Και αυτό γιατί συναντάει τυχαία στη Μάνη τον Θανάση, τον πρώην σύντροφο της Αναστασίας, που την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, λίγο πριν παντρευτούν, και αναθαρρεύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού mytv, όπως θα δούμε στο δεύτερο κύκλο της σειράς, η Αρετή και ο Θανάσης δεν αρκούνται μόνο σε αυτή τη μια και μοναδική συνάντηση, αλλά βγαίνουν όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα να έρχονται πιο κοντά.

Η-Γη-της-Ελίας-Αρετή-Θανάσης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Κάποια στιγμή, μάλιστα, οι δυο τους έχουν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και ο Θανάσης της αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο παράτησε την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας, της μιλάει για τη σχέση του με την πλούσια γυναίκα που παντρεύτηκε αλλά και τι σκοπεύει να κάνει, μετά τον ξαφνικό θάνατο της, την κληρονομιά της.

Εν τω μεταξύ, η Αρετή δείχνει γοητευμένη από την παρουσία του Θανάση, ενθουσιάζεται με τη φιλοδοξία που τον διακατέχει, οπότε σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο πλευρό του.

Η-Γη-της-Ελίας-Αρετή-Θανάσης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας εισβάλει στην σειρά Με ρόλο έκπληξη

Φυσικά, και η Αρετή δεν περνάει αδιάφορη απο τον Θανάση και για αυτόν τον λόγο της κάνει διάφορες κολακείες και δώρα, με εκείνη να συγκινείται απο την στάση του και να πέφτει στην αγκαλιά του.

Σύντομα, μάλιστα, οι δυο τους αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι, πυροδοτώντας μια σειρά αντιδράσεων απο το ευρύτερο περιβάλλον τους  και κυρίως την Αναστασία, η οποία κατηγορεί την Αρετή για προδοσία.

Η-Γη-της-Ελίας-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης παίρνει πάνω του τον φόνο

Παρ’ όλα αυτά, όπως θα αποδειχθεί, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, καθώς ο Θανάσης κουβαλάει σκοτεινά μυστικά, που πολύ γρήγορα θα οδηγήσουν την Αρετή σε περιπέτειες, ενώ μέσα σε όλα αυτά δεν θα της είναι πιστός. Θα έχει ερωτικές περιπέτειες με διάφορες γυναίκες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close