Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά λόγω των ενοχλητικών μηνυμάτων για την εγκυμοσύνης της (Βίντεο)

Ιωάννα Τούνη: Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά μετά από τα ενοχλητικά μηνύματα που δέχεται καθημερινά για την εγκυμοσύνη της. Η instagrammer Ιωάννα Τούνη ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ίδια και την ιδιωτικότητά της.

Την οξεία αντίδραση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσαν ενοχλητικά μηνύματα που έλαβε από χρήστες των κοινωνικών δικτύων λόγω της εγκυμοσύνης της. Η instagrammer Ιωάννα Τούνη ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ίδια και την ιδιωτικότητά της.

Μιλώντας στους ακόλουθούς της μέσα από stories τόνισε: «Εγώ είμαι σπίτι όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, γιατί γενικά δεν μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα, αφού περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη.

Ιωάννα-Τούνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα αράχνη εισβάλει στην σειρά

Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω. Πριν από κάποιες μέρες, πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, είχαν βγει άπειρα δημοσιεύματα και ανέφεραν τα χίλια μύρια.

Πολλοί από εσάς με ρωτούσατε χιλιάδες πράγματα, όμως εγώ δεν ήμουν σε φάση ψυχοσωματικά να απαντήσω σε τίποτα.

Όταν ένοιωσα έτοιμη, πήρα τον χρόνο μου, έκανα τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω για το μωράκι μου, για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.

Ιωάννα-Τούνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δεν θέλει οι Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό

Μόλις ένιωσα ασφαλής σαν μανούλα και θέλησα να ανακοινώσω κάτι τόσο σοβαρό, όπως μία εγκυμοσύνη, το έκανα με τη φωτογραφία που δημοσίευσα πριν από λίγες ημέρες».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ciao, έκανε αναφορά σε μηνύματα που δέχτηκε: «Εκείνη τη στιγμή είχα λάβει άπειρα μηνύματα και από γυναίκες και από άντρες, του τύπου “Έβαλες βυζιά, πως είσαι έτσι”, “Έχεις κατακράτηση”, “Παίρνεις κορτιζόνες”, “Γιατί πρήστηκες” και άλλα.

Ιωάννα-Τούνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Eλιάς: Η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη

Παιδιά τι κάνετε, πάτε καλά; Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της, ακόμα και αν τυχαίνει αυτή η γυναίκα να είναι influencer ή celebrity.

Εγώ μέχρι το εμβρυάκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις, δεν το είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους.
Για ποιο λόγο πρέπει να υποχρεωθώ να το ανακοινώσω σε εσάς. Είναι θέμα υγείας. Δεν ξέρω πως τα έχετε στο μυαλό σας».

Και η Τούνη κατέληξε σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση κακία μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα, που ενδέχεται να πάρει λίγο έξτρα βάρος ή να “πρηστεί” για ορμονικούς ή μη λόγους …

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλοι εναντίον του Μαθιού

Οι υπόλοιποι άνθρωποι δημοσιογράφοι ή μη, οφείλουν να σεβαστούν την επιλογή για λίγη ιδιωτικότητα σε κάτι τόσο εύθραυστο και σοβαρό.

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει στην υγεία της μαμάς και του μωρού… Για όνομα. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».

Close