Σασμός: Ο Παύλος δεν θέλει οι Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος δεν θέλει οι Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό.

Ρε Παυλίτο γιατί δεν πίνεις καμιά ρακή με Αστέρη να τα λύσετε αλλιώς σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

Οι ανατροπές συνεχίζονται στον δεύτερο κύκλου της αγαπημένης σειράς με έναν νέο χαρακτήρα να σπέρνει τον απόλυτο πανικό στο χωριό. Ο λόγος για τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος καταφθάνει στην Άνω Ποριά και αφήνει άφωνους όλους τους ήρωες στο «Σασμό».

Ο ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη “αναστήθηκε” από τους νεκρούς, αφού όλοι θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στην θάλασσα. Επέστρεψε, όμως, για την κηδεία του Άγγελου προκειμένου να σταθεί στη Μαρίνα και την γιαγιά Ειρήνη.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλοι εναντίον του Μαθιού

Οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Η έκπληξη, όμως, δε θα είναι ευχάριστη αφού γνωρίζουν ότι ο Παύλος δεν ήρθε για καλό στο χωριό. Διψάει για εκδίκηση και δε θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τους Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή της Καλλιόπης ανατρέπεται ολόκληρη με την άφιξη του Διονύση

Όλοι ξέρουν ότι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και μπορεί να φέρει νέους θανάτους στο χωριό. Οι Βρουλάκηδες αναστατώνονται με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Από αυτά που φαντάζεστε θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα

Η Καλλιόπη δε θα αργήσει να μάθει για τον ερχομό του Παύλου στο «Σασμό» και τότε σύντομα πολλά θα αλλάξουν. Σύμφωνα με το youfly, πώς θα αντιδράσει η καπετάνισσα όταν δει τον φονιά του άντρα της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close