Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα αράχνη εισβάλει στην σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την γυναίκα αράχνη να εισβάλει στην σειρά.

Όλα τα είχαμε οι νέες περιπέτειες μας έλειπαν…

H γη της ελιάς κατάφερε στον πρώτο κύκλο να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το ίδιο και ακόμη περισσότερο περιμένουν οι δημιουργοί της σειράς του Mega να συμβεί και στον δεύτερο κύκλο.

Στη Γη της Ελιάς από τον Σεπτέμβριο έρχονται πολλές εκπλήξεις. Και δεν είναι μόνο από την πλοκή του σίριαλ, αλλά και από τις μεταγραφές που έρχονται.

Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Eλιάς: Η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έρχεται ακόμα μία μεταγραφή που θα συζητηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Και θα έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις που θα εκτυλιχθούν στις οθόνες μας.

Νέες ιστορίες, νέοι χαρακτήρες και νέοι ρόλοι έρχονται στο προσκήνιο κάνοντας την μεγάλη ανατροπή. Μια γυναίκα αράχνη έρχεται στην Μάνη, η αδερφή του Δημήτρη, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του, στη σειρά του Mega.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία βουλιάζει στην κατάθλιψη

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, στην Aρεόπολη εμφανίζεται ξαφνικά η αδερφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της.

Η ίδια θα εμφανιστεί στην δίκη της Αθηνάς σαν πολιτική αγωγή έχοντας μάλιστα προσλάβει έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο ο Λυκούργος θα δώσει σκληρή μάχη με σκοπό να λάμψει η αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο του Χρήστου και το κρυφό παρελθόν

Η αδερφή του Δημήτρη έχει έναν και μόνο στόχο, που αυτός δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί την Αθηνά καθώς πιστεύει πως αυτή σκότωσε τον αδερφό της. Ο ρόλος της όμως κρύβει και άλλα σκοτεινά μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια.

Τέλος, όσον αφορά την ηθοποιό, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή του Δημήτρη στην σειρά Η Γη της Ελιάς, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την παραγωγή. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που θα απασχολήσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Εκτός όμως από μία γυναίκα, θα δούμε και έναν άνδρα που θα υποδυθεί τον γιο του Δημοσθένη. Και μάλιστα αυτός θα είναι καταλύτης προκειμένου να ξεσκεπαστεί το αληθινό πρόσωπο του πατέρα του. Και για τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι ανακοινώσιμο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close