Η Γη της Eλιάς: Η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη

Η Γη της Eλιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη.

Μαργαρίτα μίλα να σωθούμε… Μίλα Μαργαρίτα ξέρω τι σου λέω…

Γροθιές στους τοίχους του κελιού της δίνει η Αθήνα. Οι δύσκολες στιγμές που ζει, ειδικά από τη δεσμοφύλακα της, την έχουν εξουθενώσει. Όλοι την έχουν εγκαταλείψει, εκτός από την Μαργαρίτα, που στέκεται βράχος στο πλευρό της.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο δολοφονημένος Δημήτρης Καπράλος δεν ήταν γιος της Αθηνάς Νομικού αλλά εραστής της, κανένας δεν πιστεύει την αθωότητα της.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρέμει για την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία βουλιάζει στην κατάθλιψη

Η ξαδέλφη της, Μαργαρίτα που γνωρίζει όλη την αλήθεια, προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την αθωότητα της, αλλά και να βρει έναν καλό δικηγόρο.

Απάνθρωπες είναι οι συνθήκες που δημιουργεί με δεξιοτεχνία η δεσμοφύλακας, καθώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, δέχεται εντολές προκειμένου η Αθήνα να ζήσει στην… κόλαση!

Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο του Χρήστου και το κρυφό παρελθόν

Ο αστυνόμος Κουράκος, αντιθέτως, τρίβει τα χέρια του από χαρά και ικανοποίηση, γιατί κατάφερε να βρει το δολοφόνο, και μάλιστα να είναι η Αθήνα.

Για να θυμηθούμε πως έγινε η σύλληψη της Αθηνάς από τον αστυνόμο Γιώργο Κουράκο και τους άντρες του για το φόνο του Δημήτρη Καμπράλου…

Ο αστυνόμος περίμενε σε όλη τη διάρκεια της τελετής του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο τα αποτελέσματα της εξετάσεις DNA που είχε ζητήσει και ταυτοποίησε το ξένο DNA στο σώμα του Δημήτρη με αυτό που πήρε ένα αγνοία της Αθήνας.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Χωρίς ενδελεχή έρευνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνη είναι η φόνισσα και την συνέλαβε, τινάζοντας το γάμο στον αέρα. Όχι, όμως, μόνο της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια

Γιατί στην επόμενη σεζόν σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Τηλεθεατή, ο αστυνόμος Κουράκος και Ιουλία Βρεττάκου χωρίζουν. Ήδη, όπως έχουμε δει, οι σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι πηγαίναν από το κακό στο χειρότερο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close