Κατερίνα Γερονικολού-αλλαγή-στα-μαλλιά-

Κατερίνα Γερονικολού: Άλλαξε στιλ και έγινε αγνώριστη. Η Κατερίνα Γερονικολού άλλαξε στιλ και έγινε τόσο αγνώριστη που ούτε ο Τσιμιτσέλης δεν την αναγνωρίζει. 

Η επιτυχημένη ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει τον θαυμασμό μας τόσο από τις θεατρικές και τηλεοπτικές της δουλειές όσο και από τις δημοσιεύσεις που κάνει στο Instagram. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και influencer.

Δείτε ακόμα Φως στο τούνελ-Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Θύμιου

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι μία πανέμορφη και δροσερή κοπέλα και λίγο ή πολύ ό,τι και να κάνει της πάει. Αποφάσισε όμως να κάνει μία ριζική αλλαγή που την έκανε αγνώριστη και φυσικά της πηγαίνει πολύ. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ηθοποιός λοιπόν αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και αυτό την έκανε τόσο αγνώριστη που ούτε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί και να μην την αναγνώριζε. Φυσικά μοιράστηκε την αλλαγή της αυτή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και σχόλια.

Κατερίνα Γερονικολού-αλλαγή-στα-μαλλιά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα που έδιωξε τον Στέφανο από την σειρά

Φαίνεται πως η 36χρονη ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή για χάρη του ρόλου που θα έχει στην σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”. Τα έκοψε καρέ και τα έβαψε μία αρκετά ανοιχτόχρωμη απόχρωση του καστανού. Είναι μία κούκλα και πραγματικά αγνώριστη. Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

Close