Άγριες Μέλισσες: Βάφεται κόκκινο το Διαφάνι με μία μάχη χωρίς τέλος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού το Διαφάνι βάφεται κόκκινο με μία μάχη μέχρι τέλους. 

Παιδιά θα σας πούμε κάτι συνταρακτικό…ΘΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗ. Δεν το πιστεύετε; Ούτε εμείς όταν το γράφαμε αλλά…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αποχωρούν από το αεροδρόμιο

Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον Ακύλα και συνεργάζεται και με τους Σεβαστούς αλλά και με όλο το υπόλοιπο χωριό για να το πετύχει αυτό. Δεν διστάζει ακόμη και να βοηθήσει την Κορίνα και τον Μπάμπη να το σκάσουν μαζί.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Δούκας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ζάχος τον Ξανθό

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες ο κόσμος μπορεί και να συμπαθήσει λίγο τον Μελέτη. Βέβαια μπορεί ο Μελέτης να απειλεί ανοιχτά τον Ακύλα και το Διαφάνι πλέον να είναι χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα όμως το αυτάκι του Ακύλα δεν ιδρώνει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ελένης

Άγριες Μέλισσες-Διαφάνι-

Ξανά χτίζει από την αρχή τους Αβάντες και μάλιστα, όταν ενημερώνεται πως ο Νικηφόρος κινείται υποχθόνια για τον καταστρέψει, διατάζει τους Αβάντες να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφόρησαν στα τελευταία επεισόδια του μεγάλου φινάλε η αγωνία θα κορυφωθεί.

Δείτε ακόμα Άγριες μέλισσες: Η Ρένα δωροδοκεί τον Ξανθό

Θα δούμε τα δύο στρατόπεδα να δίνουν μάχη μεταξύ τους. Ο Μελέτης, μαζί με τους Σεβαστούς και όλο το Διαφάνι στο πλάι τους και ο Ακύλας μόνος του, χωρίς ούτε την Κορίνα. Το μεγάλο πλήγμα για τον Ακύλα θα έρθει, όταν μάθει πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί.

Άγριες Μέλισσες: Βάφεται κόκκινο το Διαφάνι με μία μάχη χωρίς τέλος

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Έχοντας χάσει τα πάντα, και έχοντας μάθει πως το μοναδικό πρόσωπο που αγάπησε στην ζωή του – έστω και με τον δικό του “μοναδικό” τρόπο – δεν έχει καμία σχέση αίματος με τον Ακύλα, ο Ακύλας θα δώσει τέλος στην ζωή του, χαρίζοντας χαρά στους τηλεθεατές.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μόνο ο θάνατος χωρίζει Δούκα και Μυρσίνη

Το ίδιο ισχύει και για τον Μελέτη που στα τελευταία επεισόδια, πληγωμένος για όλα αυτά τα κακά πράγματα που είχε κάνει στο παρελθόν και με την πίκρα ότι η Πηνελόπη δεν θα γίνει ποτέ γυναίκα και σύντροφός του, αποφασίζει να δώσει τέλος στην ζωή του.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φέρνει πίσω στο σπίτι την Κορίνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια άλλα spoilers λένε πως ο Ακύλας θα πεθάνει ακαριαία κατά την διάρκεια της μάχης που θα δώσει με το Διαφάνι. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το χωριό πολύ σύντομα θα βρει την λύτρωση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close