Κάτιας Ταραμπάνκο: Ποιον καίει μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπακο μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τα πάνω κάτω μετά από την απρόοπτη αποχώρηση της από το Survivor 2021 μετά από ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν  σε κόκκινους και  μπλε. Η Κάτια στην εκπομπή Love It  και την Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

 Η Κάτια είπε

Η αλήθεια είναι πως με εγκατέλειψε το σώμα μου, έδωσα το 100% της δύναμής μου και μου έφυγε η ενέργεια γρήγορα, δεν είχα κανένα πρόβλημα υγείας και έκανα τις εξετάσεις που πρέπει πριν μπω στο παιχνίδι αλλά είναι Survivor, στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα πως θα αντέξω παραπάνω.

Δείτε επίσης : Αγγελική Ηλιάδη: Η αλλαγή στην εμφάνιση της και τα αρνητικά σχόλια

Τ είπε για τον Περικλή Κονδυλάτο

Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής, πώς εκφράζει τέτοια άποψη για μένα και τις γυναίκες ενώ με ξέρει ελάχιστα, δεν μπορεί για τις ψήφους να λέει πως δεν αγαπάω ή δεν θαυμάζω τις γυναίκες, δεν είχα ποτέ την τάση να το παίξω αρχηγός».

Όσο για το ρύζι που είχε βρει η Κάτια εξήγησε πως δεν δωροδόκησε ποτέ τον Πάνο Καλλίδη και είχαν οι δυο τους φάει μαζί ρύζι δύο φορές. Η αποκάλυψη αυτή είναι σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως ο Καλλίδης την έβαλε στο στόχαστρο και δεν είχε αποκαλύψει πως έτρωγαν μαζί.

Τι της έλειψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι

Η Κάτια είπε πως της έλλειψαν οι δικοί της άνθρωποι και περισσότερο η μητέρα της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close