Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες

Το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε το εξωτικό νησί των Μαλδιβών για τον μήνα του μέλιτος – Δείτε φωτογραφίες  που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους

Ερωτευμένοι και νιόπαντροι στις Μαλδίβες, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Στις 9 Ιουλίου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά, ενώ λίγες μέρες αργότερα ξεκίνησε για το ταξίδι του μέλιτος. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επέλεξαν τον… μαγικό προορισμό για τις πρώτες τους διακοπές μετά τον γάμο, ενώ μοιράστηκαν μαζί μας σχετικές εικόνες μέσα από τα social media.

Δείτε επίσης : Κωνσταντίνος Αργυρός: Θαυμάστρια του πέταξε το σουτιέν της εν ώρα συναυλίας

Η Κόνι Μεταξά πριν το ταξίδι του μέλιτος μοιράστηκε τον προβληματισμό της στο instagram, καθώς ήταν ανάμεσα στο εξωτικό Μπαλί και τις μαγευτικές Μαλδίβες, τις οποίες τελικά και επέλεξαν για την ιδιαίτερη στιγμή αμέσως μετά τον γάμο τους.

Κόνι Μεταξά – Ξετρελαμένη με τις Μαλδίβες:

Έχω δηλώσει ξανά πως ήξερα ότι θα παντρευτώ τον Μάριο από πολύ νωρίς. Είναι ένας άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά πέρα από αυτό είναι πολύ υποστηρικτικός, κυρίως στη δουλειά και στα όνειρά μου. Ό, τι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει και πάντα βρίσκει λύσεις. Έχει τεράστια καλοσύνη και είναι πολύ φωτεινός. Νομίζω ότι μια γυναίκα δεν ζητάει κάτι άλλο από έναν σύντροφο», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο TLIFE η Κόνι Μεταξά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Μάριος Καπότσης – Η ανάρτηση από τις Μαλδίβες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάριος Καπότσης -OLY- (@kapotsismarios)

Δείτε επίσης : Τζούλια Αλεξανδράτου: Έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου με φουσκωμένη τη κοιλίτσα (Φωτογραφία)

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας, η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους της ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από 30 χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου», είχε δηλώσει μιλώντας στην Realife ο Μάριος Καπότσης.

Με πληροφορίες απο το tlife.gr

Φωτογραφίες: Instagram.

Close