Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου. 

Για τον φόνο που έχει κάνει δεν συλλαμβάνεται. Για του Άγγελου θα τον συλλάβουν. Για γέλια και για κλάματα δηλαδή!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος πάνω από τον τάφο του πατέρα του ραγίζει καρδιές

Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Πότε θα τελειώσει η πρώτη σεζόν του Σασμού;

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα θα παρακολουθήσουμε παραπάνω από 30 επεισόδια Σασμός μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Φαίνεται πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα λήξει και ο πρώτος κύκλος της σειράς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις με τον παραγωγό του Σασμού Γιάννη Καραγιάννη έχουν λήξει και η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Εκτός βέβαια από εκείνους που θα αποχωρήσουν για να μπορέσει η ιστορία να συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον.

Το φινάλε της πρώτης σεζόν θα έχει δύο θανάτους και μία σύλληψη

Παρόλα αυτά οι συγκινήσεις δεν θα σταματήσουν στον Σασμό. Φαίνεται πως το φινάλε της πρώτης σεζόν θα περιλαμβάνει δύο θανάτους από δολοφονίες και μία σύλληψη. Ο πρώτος θάνατος είναι αυτός του ισοβίτη Καραπάνου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο Β’ κύκλο της σειράς

Βλέπετε ο Καραπάνος έχει καταφέρει να ανοίξει πολλά μέτωπα κι έτσι ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα του στερήσει τη ζωή. Όμως μέχρι τότε θα έχει καταφέρει να μάθει τα πάντα σχετικά με τον γιο του. Ο θάνατος που θα συγκλονίσει όμως τους τηλεθεατές φαίνεται να είναι αυτός του Άγγελου.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Ο Άγγελος εμφανίστηκε στην σειρά θέλοντας να διεκδικήσει τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στην μητέρα του Ανθούλα. Αυτό θα κάνει τον Άγγελο να μπει στο στόχαστρο της Καλλιόπης αφού δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες για να βρει το δίκιο του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Εκεί, ο Αστέρης και ο Μαθιός χάνουν ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας που πίστευαν ότι τους ανήκει αυτό θα εξοργίσει την Καλλιόπη. Θα μηνύσει και πάλι σε αυτούς που συνήθως αναθέτει τέτοιες…βρωμοδουλειές και θα στήσουν ενέδρα θανάτου στον Άγγελο.

Δυστυχώς ο Άγγελος χάνει την ζωή του και αυτό θα βυθίσει τους Βρουλάκηδες στο πένθος κάνοντας την Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη να χάσουν το μοναδικό τους στήριγμα. Μάλιστα τα spoilers λένε ότι η γιαγιά Ειρήνη θα πέσει σε βαριά κατάθλιψη μετά και τον θάνατο του Άγγελου.

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται

Μπορεί οι τηλεθεατές από τα πρώτα κιόλας επεισόδια να έχουν προετοιμάσει τους εαυτούς τους για μία ενδέχομενη σύλληψη του Μαθιού, όμως φαίνεται πως ο Μαθιός δεν θα συλληφθεί για την δολοφονία του Στεφανού αλλά για την δολοφονία του Άγγελου. Αυτή η σύλληψη θα ανοίξει έναν νέο κύκλο ιστοριών που θα μας καθηλώσουν.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Τί θα γίνει με τον Αστέρη και την Αργυρώ;

Οι τηλεθεατές από την άλλη περιμένουν πως και πως να…αρρωστήσει ο γιος του Αστέρη και της Αργυρώς αφού γνωρίζουν σύμφωνα με τα spoilers ότι ο Αστέρης θα είναι ο μόνος συμβατός δότης και αυτό θα φέρει τους δυο τους και πάλι κοντά.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Δυστυχώς όμως θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αφού οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να δούμε την συγκεκριμένη ιστορία να εξελίσσεται από την δεύτερη σεζόν και μετά. Από την μία θέλουν να κορυφώσουν την αγωνία και από την άλλη θέλουν να επικεντρωθούν σε άλλες ιστορίες μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close