Σασμός: Μάταια προσπαθεί να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της η Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Καλλιόπη μάταια θα προσπαθεί να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της. 

Είναι μία μουχρίτσα αυτή…Κάτι θα κάνει πάλι!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος πάνω από τον τάφο του πατέρα του ραγίζει καρδιές

Φαίνεται πως η κατάσταση στον Σασμό έχει ξεφύγει και σήμερα η Καλλιόπη θα καταλάβει πως τα πράγματα έχουν περιπλεχθεί τόσο πολύ που δεν μπορεί να κάνει πολλά για πάρει την κατάσταση και πάλι στα χέρια της.

Σασμός-επόμενα επεισόδια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γερασίμος κρύβει πολλά μυστικά

Ο Μαθιός ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος που μπορεί πλέον να είναι και επισήμως με την Βασιλική – την μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ στην ζωή του – βγαίνει στο καφενείο του χωριού και αναγγέλλει τους γάμους τους σε όλους τους συχωριανούς του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο Β’ κύκλο της σειράς

Η Καλλιόπη δεν γνωρίζει τίποτα για το γεγονός και όταν το μαθαίνει χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Στο σημερινό επεισόδιο 3/5, θα δούμε την Καλλιόπη να περπατάει στους δρόμους του χωριού και να της εύχονται όλοι για τις χαρές του γιου της.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Προσπαθεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την γνώμη του Μαθιού και να πάρει και πάλι τα πράγματα στα χέρια της έτσι ώστε να αποτρέψει αυτόν τον γάμο αλλά φαίνεται πως όλες οι προσπάθειές της αποτυγχάνουν και αυτό της δημιουργεί απελπισία.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close