Λάουρα-Νάργιες

Η γνωστή παρουσιάστρια Λάουρα Νάργιες μας μας δείχνει τα σημάδια στο σώμα που της άφησε η εγκυμοσύνη και την θεραπεία

Το ζευγάρι περνά μοναδικές οικογενειακές στιγμές με το μωρό τους να αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητά τους.

Πρόσφατα η όμορφη παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τις followers της πως ακολουθεί κάποιες θεραπείες προκειμένου να «εξαφανίσει», όπως η ίδια γράφει, τις ραγάδες οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή της κοιλίτσας της την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Λάουρα Νάργιες: Αυτή είναι η θεραπεία που κάνει για τα σημάδια εγκυμοσύνης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

«Με είδαν οι δερματολόγοι μου και μου λένε «Λαουράκι όπως είσαι μπες για θεραπείες». Μόλις κάναμε το Fractional co2 στο σώμα μου για να εξαφανίσουμε τις ραγάδες που έκανα, οι περισσότερες φυσικά έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Λάουρα Νάργιες: Αυτή είναι η θεραπεία που κάνει για τα σημάδια εγκυμοσύνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου

Αύριο το σημείο αυτό θα είναι αρκετά ερεθισμένο ωστόσο γίνεται ανάπλαση και σε 15 ημέρες, στο επόμενο ραντεβού θα έχουμε ήδη πρόοδο. Είναι κόκκινες οι ραγάδες και η κατάσταση σώζεται συγκριτικά πιο εύκολα», έγραψε η ίδια

Λάουρα Νάργιες: Αυτή είναι η θεραπεία που κάνει για τα σημάδια εγκυμοσύνης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Οι κόκκινες ή λευκές ραγάδες που εμφανίζονται στο σώμα των γυναικών μετά την εγκυμοσύνη, μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη χρήση του CO2 Fractional Laser. Οι κόκκινες ραγάδες εξαφανίζονται πλήρως μετά από 6-7 συνεδρίες, ενώ για τις λευκές, που είναι πιο επίμονες, απαιτούνται περίπου 8-10 συνεδρίες.

Η θεραπεία βασίζεται στην εξάχνωση στοιβάδων δέρματος μέσω πολυάριθμων θερμικών μικροοπών που διαχωρίζονται από ζώνες άθικτου δέρματος, με αποτέλεσμα την γρήγορη επούλωση και αναδόμηση

Close