Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άννα παύει να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Αφήστε την ΑΝΝΑ ΉΣΥΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Είναι νύχτα. Η Άννα βρίσκεται λιπόθυμη σε ένα δάσος. Συνέρχεται αλλά ζαλίζεται. Δείχνει να μην ξέρει που είναι και γιατί είναι χτυπημένη και κρατάει ένα όπλο στο χέρι της. Τί έχει συμβεί; Ο Άγγελος δραπετεύει από το νοσοκομείο και η Άννα είναι στο αυτοκίνητο μαζί του εν αγνοία του.

Λίγες ώρες αργότερα όλα θα πάρουν μία απρόσμενη τροπή. Ο πραγματικός εφιάλτης τώρα αρχίζει για την νεαρή δικηγόρο αφού θα ξυπνήσει σε ένα ξέφωτο τραυματισμένη και κρατώντας ένα πιστόλι. Τρομαγμένη το πετάει κάτω.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος χωρίζει Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αμνησία που θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Πάει να φύγει και σκοντάφτει πάνω σε κάτι. Στην αρχή δεν καταλαβαίνει. Κοιτάζει καλύτερα το τοπίο και διαπιστώνει ότι βρίσκεται μπροστά στο πτώμα του Άγγελου. Αρχίζει να τρέχει. Έξι ώρες νωρίτερα από αυτό το συμβάν όλοι στο νοσοκομείο είναι ανάστατοι με την δραπέτευση του Άγγελου.

Οι γονείς του ανακρίνονται απ’ το Σταύρο καθώς θεωρεί ότι μπορεί να έχουν κάποια ανάμειξη. Παράλληλα ο Δημήτρης με τον Ανδρέα και αργότερα με το Σταύρο ψάχνουν την Άννα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Σταύρος υποψιάζονται τους πάντες για την απόδραση του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

Κοιτούν τις κάμερες του νοσοκομείου και την βλέπουν από την κάμερα να συναντιέται στο διάδρομο με τον Άγγελο τη στιγμή που τον συνοδεύουν οι αστυνομικοί στην τουαλέτα.

Κάτι έγινε εκεί είμαι σίγουρος. Δεν υπάρχουν άλλες κάμερες από το πάρκινγκ;” ρωτάει τον υπάλληλο ο Δημήτρης. “Όχι πολλές. Δε δουλεύουν, είναι σπασμένες” του απαντάει. Ο Δημήτρης και ο Σταύρος αναζητούν όλες τις πινακίδες και τα ονόματα των κατόχων των οχημάτων που μπήκαν στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παγιδεύει τον Άγγελο στην απόδραση του

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος αλλάζει τα σχέδια του Άγγελου

Ο Αντρέας τους ενημερώνει ότι το τελευταίο σήμα από το κινητό της Άννας ήταν κοντά στην κλινική. “Έφυγαν μαζί” λέει ο Δημήτρης. Ο Σταύρος αναρωτιέται. “Ανησυχώ. Γιατί να την πάρει μαζί του; Είναι ένα αχρείαστο βάρος.

Είναι πολύ έξυπνος για να κάνει κάτι τέτοιο. Θα έχει πάει ήδη πολύ μακριά.“. “Ίσως έχεις δίκιο. Ο Άγγελος δεν ξέρει ότι η Άννα είναι μαζί του. Θα προσπάθησε να τον σταματήσει” του απαντά ο Δημήτρης.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η απαγωγή της Άννας

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βρει την Άννα και να την σώσει από τα χέρια του Άγγελου. Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Το αυτοκίνητο με το οποίο το έσκασε ο δολοφόνος εντοπίζεται και δίνει εντολή να το αναζητήσουν στις κάμερες κυκλοφορίας και να το σταματήσουν.

Το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί αλλά η Άννα δε φαίνεται να είναι μαζί του. Η αστυνομία την ψάχνει στο σπίτι της, οι δικοί της ανησυχούν. Την ίδια ώρα η Άννα είναι σε κακή κατάσταση. Είναι σε σοκ. Βγαίνει σε ένα δρομάκι και συναντά ένα ζευγάρι που κάνει τζόκινγκ.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τον καλύτερο αποχαιρετισμό έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα βίντεο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη θα αναγκαστεί να δεχτεί την σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Τί σας συνέβη; Είχατε ατύχημα;” την ρωτούν. Εκείνη δε μιλάει. “Είστε μόνη; Να καλέσουμε την αστυνομία;“. Η Άννα φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Η αστυνομία δέχεται κλήση για μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Ανδρέας είναι καθοδόν με το Σταύρο. “Μπορεί να είναι η Άννα” λένε. Ειδοποιούν το Δημήτρη που κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία. ” Δεν είπαν όνομα αλλά η περιγραφή ταιριάζει” του εξηγούν.

Είπαν για την κατάσταση της;” ρωτάει εκείνος με ένταση στην φωνή. “Είπαν ότι είναι τραυματισμένη αλλά ότι περπατούσε. Δε νομίζω ότι κινδυνεύει ζωή της, ηρέμησε” του απαντάει ο Σταύρος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα έρθει σε μια συνάντηση που θα τον παγώσει

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Άγγελου

Η Άννα περπατάει μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης την βρίσκει πρώτος. “Τί έγινε;” την ρωτάει και πάει να την αγκαλιάσει. Εκείνη όμως κάνει πίσω φοβισμένη. Δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close