Σασμός-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Παύλο να λέει θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου.

Άρε Παυλίτο τελικά είσαι ψυχούλα και εσύ…

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη με την Μαρίνα και τη γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. Ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που περιμέναμε τόσο καιρό Αργυρούλα μου. Η ειρήνη με τους Σταματάκηδες. Δώσε τα κτήματα να τελειώσουν τα βάσανα μας μία και καλή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της

Δεν ήταν αρκετό όλο αυτό το αίμα που χάθηκε άδικα κορίτσι μου; τη συμβουλεύει η μητέρα της και εκείνη σκέφτεται σοβαρά να υποκύψει. Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Δεν θα το κάνεις αυτό, δεν θα σε αφήσω Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο χωρισμός που κανείς δεν περίμενε

Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Ο Πέτρος και ο Άγγελος έχασαν τη ζωή τους κι εσύ θα τους κάνεις τη χάρη να πάρουν πίσω κάτι που δεν τους ανήκει; τη ρώτα. Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με τη Τζένη αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί από καιρό αλλά θέλω να θυμάσαι πως δεν σταμάτησα ποτέ να σε αγαπάω Αιμιλία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η απόφαση που θα φέρει την καταστροφή όλων

Δεν θα σου προκαλέσω πρόβλημα μην φοβάσαι. Απλά θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου, της ομολογεί. Ο Μαθιός βλέπει την Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφθεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close