Μαρία-Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη: Οι τρυφερές στιγμές της με το παιδί της, και μας το δείχνει μέσα απο τις φωτογραφίες. 

Η Μαρία Ηλιάκη μετά από καιρό δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με το παιδί της μέσα στο σπίτι. Είναι η πιο ξέγνοιαστη στιγμή τους και «κολλήσαμε» με την τρυφερή φωτογραφία μαμάς με παιδί!

Μαρία-Ηλιάκη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρου

Η Μαρία Ηλιάκη την έχει στην αγκαλιά της και την κάνει σβούρες και απολαμβάνει την στιγμή με το παιδί της, σύμφωνα με το gossip Κατερίνα!

Πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή, Όλα για τη ζωή μου, είπε: «Η κόρη μου είναι δέκα μηνών. Ζούμε σε περίεργες εποχές, υπάρχει το άγχος του τι θα γίνει αύριο.

Τα σκέφτομαι όλα και όλα περνούν από το μυαλό μου, αλλά προσπαθώ να μείνω στο τώρα και σε πράγματα όπως πώς θα την κοιμίσω, αν θα φάει καλά. Αλλά όταν είσαι γονιός όλα έρχονται στο μυαλό σου».

Μαρία-Ηλιάκη-το-παιδί-της

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική λέει όχι στην πρόταση γάμου του Μαθιού

Και συνέχισε η Μαρία Ηλιάκη: «Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη. Στην αρχή αισθάνθηκα ότι δεν το έχω, ότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Για παράδειγμα με το θηλασμό, που με άγχωνε πάρα πολύ, ήταν από τα πιο απλά πράγματα, το είχα μεγαλοποιήσει πολύ, αλλά τελικά ακολούθησα το ένστικτό μου και όλα πήγαν πολύ καλά. Οι πρώτοι 5 μήνες ήταν δύσκολοι».

Μαρία-Ηλιάκη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξανά στην απομόνωση

Και υπογράμμισε :«Θεωρώ ότι δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Κατερίνα. Θέλω να την κάνω και ανεξάρτητη. Ήθελα από νωρίς να τη μάθω να κοιμάται μόνη της και τελικά έγινε».

Close