Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Βασιλική ξανά στην απομόνωση.

Τέτοιοι που είναι Αρετή και Στέφανος, καλύτερα στην απομόνωση θα πούμε εμείς…

Φαίνεται πως η Βασιλική θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο, στην γη της ελιάς. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Καπερνάροι είναι υπό διάλυση. Έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τις απειλές να μη σταματούν..

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Είσαι κακιά μέχρι το μεδούλι Αρετή!

Η Αρετή θέλει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Απειλεί διαρκώς τον πρώην σύζυγό της, φωνάζοντας πως δε θα του αφήσει κανένα περιουσιακό στοιχείο. Το ίδιο έχει φροντίσει να κάνει και για την κόρη της.

Όσο κι αν ο Στάθης παλεύει να βάλει μία τάξη, ο Στέφανος και η Αρετή συνεχίζουν τον πόλεμο. Θέλουν να τον δουν να υποφέρει, να πληρώνει τα λάθη του ένα προς ένα… Η Βασιλική, φυσικά, δε θέλει να πάρει θέση σε όλη αυτή την κόντρα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται δολοφονία σοκ του Κωνσταντίνου

Έτσι, στο δικαστήριο που έρχεται, η Βασιλική υπερασπίζεται τον πατέρα της ανοιχτά, στην γη της ελιάς. Αναφέρει στους ενόρκους πως είναι με το μέρος του, πως είναι ένας άνθρωπος καλός, που είχε ξεκαθαρίσει στην Αρετή τα συναισθήματα και τις προθέσεις του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θύμιος βάζει σε μπελάδες τον Ανέστη μέσα στην φυλακή

Η Βασιλική θα καταφέρει να συγκινήσει για ακόμη μια φορά τους ενόρκους. Μόνο που η σχέση της με την Αρετή και τον Στέφανο θα καταστραφεί οριστικά. Σύμφωνα με το Youfly.com, μητέρα και αδελφός τη θεωρούν προδότρια και δε θέλουν επαφές μαζί της.

Close