Μαρία Ματσούκα: Ήταν πολύ σκληρό να ξέρω πως το παιδί μου ήταν μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου η Μαρία Ματσούκα μίλησε  σε  ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Love It» για την δική της εμπειρία . Τόνισε πως ήταν πολύ οδυνηρό να ξέρει πως το παιδί ήταν στην θερμοκοιτίδα. Η επιχειρηματίας μίλησε με αφορμή  την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας αφού το μωράκι της ήρθε στην ζωή  20 ημέρες νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ήθελα να το προβάλω, ήθελα να το κρατήσω προσωπικό, να είναι μέσα στην οικογένεια και να βιώνουμε κάθε στιγμή, είπε  η Μαρία Ματσούκα.

«Είχα σακχαρώδη διαβήτη κύησης αλλά το προσπέρασα, ήμουνα πολύ πειθαρχημένη, πήγαν όλα υπέροχα, απέφυγα την ινσουλίνη, δόξα τω Θεώ. Απλά ήθελα να είναι προσωπικό, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία με τα like, με τις φωτογραφίες και όλα αυτά. Ήθελα να ζω τη στιγμή».

Δείτε επίσης : Νατάσα Θεοδωρίδου: Θα είναι η παρουσιάστρια σε σόου του MEGA;

Και συνέχισε λέγοντας : «Ξύπνησα μία μέρα μέσα στη νύχτα, είχα σπασμούς στη μήτρα μου, ήταν μόλις είχα μπει στον μήνα μου. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε έλα στο μαιευτήριο. Πήγα, είχα διαστολή, γέννησα με φυσιολογικό τοκετό, απλά το μωρό μου ήταν ελλιποβαρές και έτσι μπήκε σε θερμοκοιτίδα όσες μέρες ήμουν στο μαιευτήριο. Δεν τον είχα μαζί μου δεν τον κοίμισα. Ήταν πολύ σκληρό για εμένα να ξέρω πως το παιδί μου είναι μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα και να μην μπορώ να τον έχω στην αγκαλιά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ματσούκα Μαρία (@matsouka_maria)

Close