Μαριαλένα-Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία ήταν πρώην παίκτρια Survivor, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας μετά την μάχη της με τον κορονοϊό.

Λίγα 24ωρα μετά το τέλος της περιπέτειάς της με τον κορονοϊό, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Η πρώην Survivor και σύντροφος του Σάκη Κατσούλη έχει έντονους πόνους στο στομάχι της.

Μαριαλένα-Ρουμελιώτη

Δείτε ακόμη H Γη της Eλιάς: Η Αλκμήνη παρατάει την Μυρτάλη και έρχεται η καταστροφή!

«Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ σε μια παραλία, αλλά είμαι σπίτι με air condition. Γιατί ενώ πιστεύω ότι έχει περάσει ο Covid, πρέπει να μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο στομάχι.

Μαριαλένα-Ρουμελιώτη

Δείτε ακόμη Σασμός: O αστυνόμος ανακρίνει την Θοδώρα

Μάλλον από τα φάρμακα. Εκτός αν ο Covid χτυπάει και στο στομάχι. Και εδώ και τρεις μέρες έχω ένα συνεχόμενο πόνο που δε μπορώ να ηρεμήσω. Ο Ιούλιος δε με πάει τόσο καλά» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από το Instagram.

Μαριαλένα-Ρουμελιώτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ισοβίτισσά που θα στηρίξει την Αθηνά

«Ήδη μου έχετε στείλει μηνύματα πάρα πολλά πως υπάρχει ως σύμπτωμα αυτό. Δηλαδή εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει ο Covid, τελικά δεν τελειώνει, έχει και άλλο. Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση ο πόνος στο στομάχι.

Μαριαλένα-Ρουμελιώτη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δεν θέλει οι Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό

Ότι κάτι με πείραξε, αλλά τελικά έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετοί από εσάς. Ελπίζω να περάσει σύντομα, γιατί ο πόνος στο στομάχι είναι ό,τι πιο ανυπόφορο. Θα συμβουλευτώ και τον γιατρό μου και ελπίζω να περάσει» πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες το σχετικό βίντεο από το Instagram της Μαριαλένας Ρουμελιώτη:

Close