Σασμός: Ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αστυνόμος ανακρίνει την Θοδώρα

Θοδώρα τι έγινε γουστάρουμε τον χωριάτη;

Ένας νέο αστυνόμος καταφθάνει στο «Σασμό», τον οποίο θα υποδυθεί ο λατρεμένος Γιώργος Γεροντιδάκης, και οι δρόμοι του θα διασταυρωθούν με εκείνους της Θοδώρας. Πώς οι δύο χαρακτήρες έρχονται κοντά; Τι θα τους “ενώσει”;

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς του Alpha έχει ξεκινήσει γυρίσματα και οι εξελίξεις φαντάζουν καταιγιστικές. Ο θάνατος του Άγγελου φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη.

Σασμός-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλοι εναντίον του Μαθιού

Η θύελλα των εξελίξεων θα παρασύρει όλους τους χαρακτήρες οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης εργάζεται πυρετωδώς για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Άγγελου. Ωστόσο θα χρειαστεί βοήθεια, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γεράσιμου και την απόσυρσή του από το επάγγελμα.

Στη θέση του “Μάκη” θα έρθει ένας νέος αστυνόμος, ο οποίος θα εμπλακεί στενά με τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του Άγγελου.

Σασμός: Ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή της Καλλιόπης ανατρέπεται ολόκληρη με την άφιξη του Διονύση

Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και πρώτος μάρτυρας δεν είναι άλλος από τον Μανόλη. Ο Μανόλης μαζί με την Άσπα βρήκαν νεκρό τον Άγγελο και το σοκ είναι μεγάλο. Ο νεαρός, όμως, γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ όσο λέει και γρήγορα θα τον ανακρίνουν.

Η Θοδώρα και η Κλαίρη θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να μιλήσει για να του φύγει ένα βάρος, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις η κατάστασή του αρχίζει να χειροτερεύει.

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Από αυτά που φαντάζεστε θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Μανόλης θα είναι η αφορμή που η Θοδώρα θα γνωρίσει τον νέο αστυνόμο στο «Σασμό». Ο αστυνόμος θα προσεγγίσει την οικογένεια του Μανόλη, αλλά και τον ίδιο, αφού η έρευνα εξελίσσεται. Η Θοδώρα θα γοητευτεί από τον νέο άντρα, όπως κι εκείνος με την κοπέλα και σύντομα ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει. Μάλιστα ο αστυνόμος θα ανακρίνει την Θοδώρα και θα δουμε μία πολύ ωραία σκηνή

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Δημήτρης Ήμελλος, μιλά για τη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός» αλλά και για τη θεατρική παράσταση «Αίαντας», όπου υποδύεται τον «Οδυσσέα».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close