Δείτε πως είναι σήμερα η Αγγέλα της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Δείτε πως είναι σήμερα η Αγγέλα από την αγαπημένη σε όλους σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα. Η γνωστή ηθοποιός Έρση Μαλικένζου η οποία έπαιξε στην σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες σειρές όπως Κόκκινος Κύκλος, 10η εντολή κ.α.   

Τα Μαύρα Μεσάνυχτα είναι μαύρη κωμωδία ελληνικής παραγωγής που προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δείκτες του Mega Channel τις σεζόν 2007-2009. Στη σειρά πρωταγωνίστησαν πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Έρση Μαλικένζου η οποία υποδύθηκε την Αγγέλα την μητέρα της Λένας.

Δείτε πως είναι σήμερα η Αγγέλα της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς της, με πλήθος θεατρικών και τηλεοπτικών επιτυχιών στο ενεργητικό της. Σύμφωνα με το youweekly, μερικές από αυτές είναι ο “Κόκκινος Κύκλος” (2000, Alpha tv), η “10η Εντολή” (2004-2015, Alpha tv), “Θα βρεις το δάσκαλό σου (2005-2007, ANT1) και όπως προαναφέραμε τα “Μαύρα Μεσάνυχτα” (2008-2009, MEGA Channel)

Δείτε πως είναι σήμερα η Αγγέλα της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα spoilers του β κύκλου

Τελευταία φορά την είδαμε τηλεοπτικά το 2019 στο Ου Φονεύσεις στο OPEN στο επεισόδιο ¨Θυσία” όπου υποδύθηκε την Θάλεια. Από τότε έχει εξαφανιστεί από την μικρή οθόνη και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Τελευταία της έξοδος ήταν το 2019 στο θέατρο Χώρα για την παράσταση “Οι φάλαινες του Αυγούστου”.

Ο λόγος που άφησε την τηλεόραση

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει αρκετή τηλεόραση από τότε που υπήρχαν μόνο τα κρατικά κανάλια, με τε­λευταία δουλειά τα «Μαύρα με­σάνυχτα» στο ΜΕGΑ. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η οικονομική κρί­ση, και διάφορα άλλα, ενώ τα τελευταία χρόνια τα κανάλια άρ­χισαν να κάνουν ξανά σίριαλ, και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Δείτε πως είναι σήμερα η Αγγέλα της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

«Ο πρώτος λόγος είναι η ηλικία μου και ότι έχω κάνει πάρα πολ­λά πράγματα. Είμαι πάνω από 50 χρόνια στη δουλειά. Άμα εί­σαι σε μια ηλικία, μπορεί κάτι να σου συμβεί και δεν είναι καθό­λου ωραίο να αφήνεις τους αν­θρώπους στη μέση μιας δουλειάς. Ο δεύτερος λόγος είναι να ζήσω μια ζωή που δεν είναι του ηθοποιού. Τουλάχιστον όσο ζήσω ακόμα»

Close