Σασμός: Η Καλλιόπη κάνει τους γιους της δολοφόνους;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτά είναι τα spoilers του β’ κύκλου.

ΑΑΑΑΧ άντε να αρχίσει επιτέλους!!!!

Φυλακισμένη ήδη μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη. 20 χρόνια τον θεωρούσε νεκρό. Η καπετάνισσα γνωρίζει καλά πως γύρισε για να αποτελειώσει ότι άφησε στη μέση…

Ο Παύλος δεν διστάζει να εμφανιστεί μπροστά της και να της θυμίσει πως αυτός έβγαλε από την μέση τον άντρα της, Βασίλη Σταματάκη. Η Καλλιόπη τρελαίνεται, ξεσπά, φωνάζει πως θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του άντρα της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης κρύβει πολλά μυστικά απο την Θοδώρα

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοκτονεί η Άσπα;

Ο Βρουλάκης δεν την φοβάται…Όσο ο Παύλος τριγυρνά ελεύθερος στην Κρήτη η ζωή του Αστέρη και του Μαθιού είναι σε κίνδυνο. Μοναδικός σκοπός του η εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Μαθιό

Σασμός: Ο Μαθιός νιώθει ευάλωτος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκοτώνεται με την Αργυρώ

Η Καλλιόπη δεν θέλει να δει νεκρούς τους γιους της. Ζητά απο τον Μαθιό και τον Αστέρη να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Τους ξεκαθαρίζει πως μόνο αν βγάλουν τον Παύλο από τη μέση θα μπορέσουν να ζήσουν ελεύθεροι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Τί ενώνει τη μάνα της Στέλλας με τη γυναίκα του Παύλου;

Οι Σταματάκηδες φοβούνται για την ψυχική υγεία της μάνας τους. Πώς είναι δυνατόν να τους ζητά να γίνουν φονιάδες; Ο πόλεμος μεταξύ της καπετάνισσας και του Παύλου έχει ξεκινήσει, όλα δείχνουν πως κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτή τη μάχη…

Η Αργυρώ παλεύει μόνη της για να κρατήσει το παιδί. Ο Σταύρος έχει φύγει οριστικά στα Γιάννενα, αφού πλέον είναι βέβαιος πως η γυναίκα του έχει ακόμα στην καρδιά της τον Αστέρη.

Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα σχέδια του νέου υπαστυνόμου

Ο Αστέρης Σταματάκης δεν έπαψε ούτε λεπτό να αγαπά την Αργυρώ. Η χαρά για το παιδί τους είναι μεγάλη, όμως νιώθει προδομένος από τα ψέματα της. Δεν μπορεί να την συγχωρήσει, δεν μπορεί να κατανοήσει πως του έκρυψε την αλήθεια και πως μπόρεσε να τον κρατήσει μακριά από το ίδιο του το παιδί.

Μια νέα διαμάχη αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Η Αργυρώ καταρρέει, δεν μπορεί να ζήσει μακριά απ’ το παιδί της και απ’ τον Αστέρη, που δεν ξεπέρασε ποτέ.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η μεγάλη ανατροπή

Η Καλλιόπη θα κάνει τα πάντα για την κηδεμονία του μικρού Πετρή. Θα κινήσει γη και ουρανό για να πάρει το εγγόνι της στο σπίτι της. Μετά την αποκάλυψη όλα ανατρέπονται. Θα είναι ασφαλής ο μικρός Πετρής;

Κι όμως η Καλλιόπη μέσα στην τρέλα που την κυριεύει, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, δεν σταματά ούτε λεπτό να καταστρώνει σχέδια εναντίον των Βρουλάκηδων. Σκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών της….

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Σύντομα ο Λευτέρης Ορφανός θα χάσει τον έλεγχο

Τα κλειδιά που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος ήταν αυτά που τον ενοχοποίησαν. Ο γάμος του μετατράπηκε σε κόλαση. Ντυμένος γαμπρός οδηγείται στο κρατητήριο, η Καλλιόπη καταρρέει…

Δεν το χωράει ο νους της, μετά τον Αστέρη βρίσκεται ο άλλος της γιός πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο Μαθιός. Τρέμει στην ιδέα πως θα του συμβεί κάτι κακό μέσα στη φυλακή, φοβάται την εντολή θανάτου του. Πιστεύει πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η ίδια.

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος πλακώνει τον Μανώλη

Δεν αντέχει και ομολογεί την πράξη της. Εκείνη είναι που επισκέφθηκε τον Άγγελο στο ιατρείο του και έπειτα από μια έντονη λογομαχία τον τραυμάτισε το έβαλε στα πόδια αφήνοντας τον αβοήθητο.

Η Καλλιόπη κλείνεται στη φυλακή, αφήνοντας τον Μαθιό ελεύθερο. Εκείνος μαζί με τον αδερφό του, Αστέρη προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση με την βοήθεια της Στέλλας. Όλη η Άνω Ποριά έχει στραφεί εναντίον της οικογένειας Σταματάκη.

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα παντρεύεται το Λευτέρη

Η καπετάνισσα μαθαίνει πως ο φονιάς του άντρας της-Παύλος Βρουλάκης- έχει επιστρέψει στην Κρήτη και ο φόβος την κυριεύει. Τρελαίνεται στη σκέψη πως οι γιοί της είναι ο επόμενος στόχοςτου. Ο Παύλος γύρισε για να πάρει εκδίκηση και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο…

Φυλακισμένη, ανήμπορη να αντίδραση ικετεύει για βοήθεια. Φωνάζει πως ο πραγματικός δολοφόνος βρίσκεται ελεύθερος και ο κίνδυνο για έναν νέο κύκλο αίματος είναι μεγάλος. Κάνεις δεν την ακούει….η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της…

Σασμός: Για αυτόν τον λόγο εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα παντρεύεται το Λευτέρη

Το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Βιδάλης και όχι Λευτέρης. Βρίσκεται σε μυστική αποστολή, καταφέρνει να περνά πάτα απαρατήρητος, σκορπά φόβο και τρόμο σε όσους εμπλέκονται σε βρώμικες σκοτεινές υποθέσεις. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Κρήτη ως μυστικός πράκτορας δίπλα στον Εύθυμη (Δημήτρη Αλεξανδρή).

Στόχος του Λευτέρη δεν είναι μόνο να ξεσκεπάσει τον Ευθύμη αλλά και τον συνεργάτη του στο παράνομο κύκλωμα που διακινεί όπλα.

Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και σκοτεινοί χαρακτήρες ταράζουν τους ήρωες

Η ζωή του πολλές φορές μπαίνει σε κίνδυνο. Η υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη τον φέρνει στο πλευρό του Φραγκιαδάκη κρατώντας πάντα την ταυτότητα του κρυφή. Αυτό είναι κάτι που θα φέρει πολλά μπλεξίματα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Σύντομα ο νέος αστυνομικός θα ερωτευθεί την Θόδωρα. Το ειδύλλιο ξεκινά και ο κίνδυνος για τις ζωές τους παραμονεύει…

Σασμός: Ο νέος αστυνομικός τελειώνει τον Σταματάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: MEΓΑ αφιέρωμα με spoilers για τις ζωές των πρωταγωνιστών στο Β Κύκλο

Όλα αλλάζουν όταν το παράνομο κύκλωμα καταλάβει τις προθέσεις του. Οι πρωταγωνιστές μας θα κινδυνέψουν, η αγωνία θα κορυφωθεί. Ο Λευτέρης ήρθε για να μείνει…

Παντρεμένοι, μετά τον θάνατο του γιου τους, η Αμαλία και ο Παύλος τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους. Η Αμαλία έχοντας ως νεκρό τον Παύλο παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθακη( τον ρόλο θα ενσαρκώσει ο Μάνος Πετούσης). Ένας γάμος ήρεμος με το ζευγάρι ευτυχισμένο. Η συνάντηση της με τον Παύλο ανοίγει το φάκελο του παρελθόντος…παλιές πληγές ανοίγουν.

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Παιχνίδι κορώνα γράμματα για την ζωή του Μαθιού

Το βέβαιο είναι πως το πρώην ζευγάρι θα μας απασχολήσει κατά πολύ τη δεύτερη σεζόν με την ιστορία τους. Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και υπόσχεται να μας καθηλώσει….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close