Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λυκούργος είναι μπλεγμένος με την μαφία.

Αχ βρε Λυκούργε και είσαι καλός ανθρωπάκος πόσο κουπί να τραβήξεις;

Ο πρώτος κύκλος στη Γη της Ελιάς έκλεισε με τη σύλληψη της Αθηνάς για τον φόνο του Δημήτρη. Η Αθηνά φωνάζει ότι είναι αθώα αλλά όλα τα στοιχεία είναι σε βάρος της, με αποτέλεσμα να μπει στη φυλακή.

Στη Γη της Ελιάς η Αθηνά θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα, παρά τη μάχη που θα δοθεί για να μην μπει στη φυλακή. Ο Λυκούργος είναι εκείνος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήταν πάρα πολύ διστακτικός. Όμως η Μαργαρίτα κατά πρώτο λόγο και η Χάιδω κατά δεύτερο, τον έπεισαν να υπερασπιστεί την Αθηνά.

Τα εμπόδια τα οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει όμως ο ήρωας της σειράς του Mega θα είναι πολλά και θα τον δυσκολέψουν αρκετά. Η Ηρώ, η αδερφή του Δημήτρη εμφανίζεται στην Μάνη μετά τον θάνατο του. Και αποφασίζει να εκδικηθεί την Αθηνά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεση θα στριμώξει για τα καλά στον τοίχο την απέναντι πλευρά. Με αποτέλεσμα τα περιθώρια γύρω από την Αθηνά να στενεύουν.

Κανείς δεν είναι στο πλευρό της εκτός, από τον Λυκούργο, σύμφωνα με το iciao την Μαρία και την Μαργαρίτα και αυτό κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Λυκούργος θα δώσει στην κυριολεξία μάχη για να αθωώσει την Αθηνά Νομικού παρόλα τα εμπόδια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη Γη της Ελιάς. Θα καταφέρει να την βγάλει από την φυλακή ή όχι;

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Στον αέρα οι Βρεττάκοι  Αυτός είναι ο αρχηγός της οικογένειας

Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θέλει να παρατήσει την μικρή Αγγελική

Παράλληλα ο Λυκούργος Μπράτης έχει κι άλλους «πονοκεφάλους»
Όπως για παράδειγμα η σχέση της κόρης του Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο. Ο Λυκούργος δεν εμπιστεύεται με τίποτα τον Κωνσταντίνο. Και για πρώτη φορά θα βρεθεί κοντά στην αλήθεια.

Θα ανακαλύψει τα ύποπτα βραδινά ραντεβού του Κωνσταντίνου με τον Δημοσθένη. Μετά από συχνές παρακολουθήσεις που θα κάνει, θα καταφέρει να μάθει όλα όσα έχουν κάνει μέσω της αδίστακτης εγκληματικής οργάνωσης που έχουν στήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση της Αθηνάς

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη

Η κίνηση αυτή του Λυκούργου να ξεσκεπάσει την εγκληματική οργάνωση θα αποβεί μοιραία καθώς ο Κωνσταντίνος μαθαίνει πως ο μέλλων πεθερός του γνωρίζει για τις παρανομίες του και ενημερώνει τον Δημοσθένη. Ο άνδρας αρχικά απειλεί τον Λυκούργο με μπράβους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμη H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Αργότερα όμως προχωρά ακόμα παραπέρα. Γνωρίζοντας τη σχέση του Λυκούργου με τη Χάιδω, δίνει εντολή για την απαγωγή της Βασιλικής στη σειρά του Mega.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close