Νέλλη Γκίνη: Ο θάνατος που την σημάδεψε και η κατάθλιψη

H ηθοποιός  Νέλλη Γκίνη σε μια αποκαλυπτική  συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα . Ακόμη αναφερθηκε στον θάνατο της αγαπημένης της αδερφής που την συγκλόνισέ.

Ποια είναι η μεγαλύτερη σας φοβία;

Δεν θα σας πω ότι είναι ο θάνατος που έζησα και πρόσφατα με τον χαμό της αδερφής μου. Είναι ο φόβος να μην χάσω τους δικούς μου ανθρώπους. Να μην χάσω την οικογένειά μου. Δεν φοβάμαι μην πεθάνω εγώ. αλλά δεν αντέχω την απώλεια των ανθρώπων μου.

Τον θάνατο της αδερφής σας πώς τον διαχειριστήκατε;

Την αδερφή μου την έχασα πριν τρεις μήνες περίπου. Δεν μπορώ ακόμη να συνέλθω και δεν νομίζω να συνέλθω. Είναι μια πληγή που αιμορραγεί συνεχώς. Το θέατρο για μένα είναι μεγάλη παρηγοριά. Είναι η ψυχοθεραπεία μου και αυτή η παράσταση που παίζω τώρα ήταν δώρο Θεού. Όταν μου έγινε η πρόταση, είχε φύγει η αδερφή μου δεκαπέντε μέρες πριν και σκεφτόμουν να αρνηθώ. Με έπεισαν οι φίλοι και συνάδελφοι να το κάνω και τελικά μου έκανε πάρα πολύ καλό.

Δειτε επίσης : Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης σε δύο άτομα πριν την επίθεση  Τι τους ζητούσε (Video)

Χρειαστήκατε ποτέ τη βοήθεια ενός ψυχολόγου για να διαχειριστείτε τον θάνατο;

Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να είχα πάει σε κάποιον ψυχολόγο. Εδώ και αρκετά χρόνια υποφέρω από μελαγχολία και κατάθλιψη. Δεν πήγα όμως σε ειδικό. Θεωρώ ότι δεν περνάω μόνο εγώ κατάθλιψη, αλλά το 90% των Ελλήνων υποφέρουμε, γι’ αυτό βλέπουμε και όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα γύρω μας.

Close