Ορέστης Τζιόβας: Αποκαλύπτει για την σεξουαλικότητά του

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει για την σεξουαλικότητά του αναφέροντας πως έχει έρθει σε επαφή με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους του.

Για τη σε@ουαλικότητά του και τις εμπειρίες που είχε με άτομα του ίδιου φύλου μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus.

«Κάπου μεταξύ 8 – 10 ετών άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη σε@ουαλικότητά μου. Είχα, βέβαια, αυτές τις επαφές με τα άλλα αγόρια, που οι περισσότεροι έχουμε μεγαλώνοντας – κοινούς αυνανισμούς και τέτοια –, αλλά τότε δεν είχα νιώσει κάποια έλξη προς το ανδρικό φύλο. Νομίζω πως αυτό προέκυψε λίγο πιο μετά σαν έρευνα, εκεί στα 22» ανέφερε στη συνέντευξή του ο Ορέστης Τζιόβας.

Ορέστης Τζιόβας: Αποκαλύπτει για την σεξουαλικότητά του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια.

Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δεν θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει».

Ορέστης Τζιόβας: Αποκαλύπτει για την σεξουαλικότητά του

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τέλος της σειράς

Σε ερώτηση για το πώς αυτοπροσδιορίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική του ταυτότητα, απάντησε: «Είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες». Στη συνέχεια ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν εκείνος που τον συμβούλευσε να βγει και να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις:

«Θυμάμαι να συζητώ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο είχαμε έρθει πολύ κοντά ως άνθρωποι, και να του λέω ότι είχα σεξουαλικές εμπειρίες με άλλους άνδρες. Με συμβούλευσε να βγω και να το πω. “Έστω και έναν άνθρωπο να βοηθήσεις να νιώσει πιο άνετα με τον εαυτό του, θα είναι μεγάλο κέρδος”, μου είχε πει.

Ορέστης Τζιόβας: Αποκαλύπτει για την σεξουαλικότητά του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και ο Δημήτρης έρχονται σε σύγκρουση για την Άννα

Μετά από αυτό άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά να μιλήσω. Για να βοηθήσω κάπως. Αυτός ήταν ο σκοπός μου». Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε και για τα σχόλια που δέχτηκε, όταν αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά του

«Τα μηνύματα που έλαβα στο κινητό μου ήταν όλα πολύ θετικά. “Μπράβο σου, που μίλησες”, “μακάρι κι άλλοι να βγουν από το καβούκι τους” και τέτοια.

Ορέστης Τζιόβας: Αποκαλύπτει για την σεξουαλικότητά του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα δεχτεί πισώπλατο χτύπημα

Τα αρνητικά σχόλια ήταν κυρίως στα social media, όπως ένα που έγραφε: “κρίμα, γιατί ο γιος μου σε είχε πρότυπο…”. Δηλαδή το πρότυπο γι’ αυτούς είναι ο άνδρας που πρέπει να είναι ο γ…μιάς, ο σκληρός κλπ.

Πολύ περιοριστικό όλο αυτό. Μια κοινωνία που αισθάνεται απελευθερωμένη σεξουαλικά, αλλά και στο οτιδήποτε, είναι μια προοδευτική κοινωνία. Και αν εγώ μπορώ μέσα από μια δήλωση να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτό, θα το κάνω» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Close