Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης θα δεχτεί πισώπλατο χτύπημα.

Πόσα άλλα να αντέξει αυτός ο άνθρωπος

Ο Θέμης Καστρινός, όπως είδαμε σχεδόν από την αρχή του «Μαύρου Ρόδου», δεν απολαμβάνει ιδιαίτερου κύρους ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του. Η επιχειρηματική δραστηριότητά του είναι αιτία σοβαρών διαφωνιών.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Λούκας και Παράσχος σε σύγκρουση

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η επέμβαση του Σταυρίνου γίνεται με επιτυχία

Η Αγγελική ειδικά, η οποία υπέμενε παθητικά για χρόνια την διασπάθιση της προσωπικής περιουσίας της για την εξυπηρέτηση των φιλοδοξιών του Θέμη, είναι αποφασισμένη να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τις ύποπτες δουλειές του πατέρα τους.

Όσο για τον Πέτρο, ούτε να ακούσει δεν θέλει για τα μαγαζιά του πατέρα του – η σκέψη τους είναι σταθερά προσηλωμένη στο να ανοίξει δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βάζει λόγια στον Σαράντο

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης-Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα ανατρέπονται μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Ο Θέμης θέλει στο πλάι του τον Πέτρο, ως δεξί του χέρι και ως διάδοχο του «θρόνου» του στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας. Μέχρι ο Πέτρος να πειστεί να αναλάβει τα καθήκοντά του, τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει ο Παράσχος.

Όμως, ο Θέμης υποψιάζεται ότι ο συνεργάτης του σε όλες τις νόμιμες και παράνομες δουλειές του παίζει διπλό παιχνίδι ανάμεσα σε αυτόν και τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση

Μαύρο Ρόδο-Νικολάκης Ζεγκίνογλου-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς γίνεται το δεξί χέρι του Θέμη

Πάνω εκεί την εμφάνισή του στην Πάτρα κάνει ο Λουκάς. Ο Λουκάς είναι ανιψιός του Καστρινού και επιβουλεύεται τα θέσεις τόσο του Παράσχου, όσο και -μελλοντικά- του Πέτρου. Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του θείου του και να αναδειχτεί με τη σειρά του σε αφεντικό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ στέκεται δίπλα στον Πέτρο μετά τον θάνατο την Αγγελικής

Μαύρο-Ρόδο-Λουκάς-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Το μυστήριο πυκνώνει όταν ο Λουκάς επισκέπτεται τη Γερακιανή και πλησιάζει την Όλγα. Τον Λουκά υποδύεται ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, ο νεαρός ηθοποιός που είδαμε στο βραβευμένο «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Eμάς» του Βασίλη Κεκάτου και το «18» του Βασίλη Δούβλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close