Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-σίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη.

Μωρέ μπράβο ο Ισίδωρος…

«Σπάει» επιτέλους ο πάγος μεταξύ του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα και της Αθηνάς Νομικού, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Πως θα έρθουν κοντά οι δυο τους;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ποινή της Αρετής που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά

Κι όμως, ο Ισίδωρος θα κάνει για ακόμα μια φορά την ανατροπή στην Γη της Ελιάς καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, «Πάμε Δανάη», θα είναι αυτός που θα φέρει κοντά την Αθηνά με τον εισαγγελέα, Οικονομέα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος και η Ευτυχία θα ζήσουν τον έρωτα τους

Πιο συγκεκριμένα, ο ήρωας όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα κάνει ένα τραπέζι όπου θα είναι καλεσμένοι και οι δυο. Μετά από το κάλεσμα του άνδρα και την πίεση που θα ασκήσει στην Αθηνά με σκοπό να συσφίξουν οι σχέσεις τους, η γυναίκα θα δεχτεί με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρχονται πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα

Τέλος, η Μαργαρίτα, όπως θα δούμε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, θα καταλάβει αμέσως πως κάτι πονηρό τρέχει ανάμεσα στον Εισαγγελέα και την Αθηνά….. Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close