Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το τέλος της σειράς.

Αχ πάλι δάκρυα θα πέσουν..

Μετά το σημερινό (20/12) επεισόδιο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον Σασμό. Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι η τελευταία της σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha και το TiviSirial έχει όλες τις εξελίξεις καθώς και το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη 22/12…

Όσο η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον Σταύρο που επιμένει να διεκδικεί το παιδί της, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της σπίτι και ο Μαθιός θέλει να συναντήσει τον αποστολέα των μηνυμάτων. Τέλος, η γιαγιά Ειρήνη και ο παπάς συνεργάζονται για να βοηθήσουν Αστέρη και Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα επόμενα σχέδια του Νικηφόρου και του Μανώλη

Σασμός-Παύλος-Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τέλος του Αντώνη και της Μαρίνας

Ο Αστέρης με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Αγγελου, πριν να είναι αργά. Ξαφνικά από αντίπαλοι γίνονται σύμμαχοι. Κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να πιστέψει πως για πρώτη φορά έχουν ένα κοινό στόχο.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μια κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Πιο συγκεκριμένα, η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός και η παρέα του εύχονται καλές γιορτές με μαντινάδες (Βίντεο)

Σασμός-Νικηφόρος-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ένωση του Παύλου και της Αιμιλίας πυροδοτεί εκδίκηση

Ο Μανόλης δεν λείπει από το πλευρό της. «Έχεις εμάς τώρα. Δεν θα σε αφήσουμε ποτέ μόνη. Ήμασταν και θα είμαστε η οικογένειά σου», την παρηγορεί, αλλά η Τζένη ξέρει καλά πως ήδη έχει μείνει μόνη πριν καν πεθάνει η γιαγιά της που τη μεγάλωσε.

Εχει μείνει μόνη από την στιγμή που ο Νικηφόρος παραδέχτηκε πως θέλει να χωρίσουν, όχι γιατί δεν την αγαπά αλλά επειδή δεν βρίσκει πολλά κοινά πλέον μαζί της. Του χαμογελά αχνά και σκέφτεται τι μπορεί να είναι αυτό που θα της φέρει το μέλλον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα του Ευθύμη

Σασμός: Ο Μαθιός και η παρέα του εύχονται καλές γιορτές με ματινάδες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αποκτά νέο εχθρό

Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα και αυτός είναι ο Τόλης.

Με λίγα ρούχα μέσα σε μια βαλίτσα και ανάμεσά τους το πολύτιμο γράμμα που του άφησε ο Κώστας, περνάει την πύλη των φυλακών αλλά η στιγμή αυτή δεν είναι όπως την έχει φανταστεί, ήρεμη και ξέγνοιαστη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης ορκίζεται να σκοτώσει τον Αντώνη

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Μέσα του κουβαλάει ένα τεράστιο μυστικό που αφορά στην οικογένεια Σταματάκη, που αν γίνει γνωστό, οι ζωές πολλών ηρώων θα τιναχτούν στον αέρα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ, ενώ την ίδια στιγμή η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.

Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά της και ο Αστέρης που έχει καταλάβει τι συμβαίνει, θέλει να τη βοηθήσει. «Αργυρώ, θα είμαι εδώ. Βλέπω πως ο Σταύρος έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Ευθύμης πιάνονται στα χέρια

Σασμός-Μύρωνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια

Τι θέλεις να κάνουμε; Μήπως πρέπει να μιλήσεις στην αστυνομία;», τη ρωτάει, αλλά και εκείνη τα έχει χαμένα με τη συμπεριφορά που ανθρώπου που εμπιστεύτηκε και παντρεύτηκε. Ακόμα και η Μαρίνα όμως έχει αρχίσει να νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ.

Βλέπει το εγγόνι της να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα από την αγκαλιά της και δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει εκείνο και το παιδί της που μαραζώνει από τον πόνο. «Θα σε βοηθήσει η Στέλλα, Αργυρούλα μου. Δεν θέλω να χάνεις τις ελπίδες σου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Τζένη γίνονται ζευγάρι και ο Νικηφόρος λυσσάει

Σασμός-Ευθύμης-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Απλά είναι πικραμένος ο Σταύρος και φέρεται σπασμωδικά αυτή τη στιγμή. Σύντομα θα καταλάβει το λάθος και θα επανορθώσει», καταφέρνει μόνο να της πει , αλλά ακόμα και αυτές οι κουβέντες δεν μπορούν να την κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Νικηφόρο και τη Νάντια και ρωτά με ψυχραιμία τον Μανόλη. «Αυτή είναι ο λόγος που δεν ήθελε ο κολλητός σου να δώσει συνέχεια σε αυτό που είχαμε;

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του παπά και της Ευδοκίας αποκαλύπτεται

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια

Και να φανταστείς, εκείνος είχε επιμείνει να μη φύγω στην Αυστραλία», του λέει πικραμένη και ο Μανόλης τη διαβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα έβαζε τη φιλία τους σε κίνδυνο.

«Ξέρει πόσο μου αρέσει η Νάντια. Φίλοι είναι. Είμαι σίγουρος πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι μαζί της, ακόμα και αν είχε συναισθήματα», υποστηρίζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Σασμός-Μανώλης-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Ο Μαθιός συνεχίζει να είναι ταραγμένος και ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω, ενώ έχει και φόβο μην ανακαλύψει κάτι η Βασιλική και μπουν ερωτηματικά στη σχέση τους.

Ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. «Κοπέλι μου, ακόμα και δίκιο να έχεις, με τη συμπεριφορά σου διαλύεις κάθε διάθεση της γυναίκας σου να τα βρείτε ξανά. Μαζί της έχεις τα προβλήματα, το παιδί τι το μπλέκεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Σασμός-Βασιλική-Νάντια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Το παιδί πρέπει να είναι με τη μητέρα του, το ξέρεις καλά αυτό, έτσι δεν είναι;», τον ρωτάει αλλά ο Σταύρος είναι έτοιμος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση, ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

Η Νάντια αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανόλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Σασμός: Η Αιμιλία ζητά διαζύγιο απο τον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή

«Δεν καταλαβαίνω πώς έμπλεξες, πατέρα, εσύ σε αυτό. Νόμιζα πως το καφενείο έβγαζε τα έξοδά του και πως δεν είχες χρωστούμενα από τους προμηθευτές σου.

Μη στενοχωριέσαι όμως, θα βρω τρόπο για να πληρώσεις όσα χρωστάς αλλά και ν’ αρχίσεις να αποταμιεύεις από την αρχή. Απλά δώσε μου λίγο χρόνο ακόμη».

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Ο ίδιος θα προβεί σε μια παράτολμη κίνηση για να βοηθήσει την οικογένειά του. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται.

Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. «Κάναμε λάθη και οι δυο μας, αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον.

Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Όσο καιρό έλειπα η σκέψη μου ήταν σε σένα. Όταν ήρθα και σε βρήκα στην αγκαλιά του Δημήτρη τρελάθηκα αλλά δεν σκοπεύω να σε αφήσω σε εκείνον. Θέλω να κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Ξέρεις κι εσύ ότι υπάρχει ακόμα αγάπη μεταξύ μας», της ομολογεί.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο που γνωρίζει όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Ο Τόλης μετά από καιρό κάνει βόλτες στο νησί και δεν διστάζει να πάει να βρει τον Αστέρη, το μόνο πρόσωπο που είχε κοντά του κατά την παραμονή του στη φυλακή.

Το γράμμα του Κώστα που μαρτυρεί τον φόνο που έκανε ο αδελφός του παραμένει στην τσέπη του, αλλά δεν ξέρει ακόμα αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να του το δείξει.

Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό.

Την ίδια στιγμή ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένειά του. Παράλληλα, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στον καινούριο της χώρο.

Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς. Η Άσπα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα γιατί ξέρει πως οφείλει μια μεγάλη συγγνώμη στον Μύρωνα.

«Είπα λόγια που δεν έπρεπε. Λόγια που μετανιώνω κάθε στιγμή που περνάει. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Ειδικά εσύ δεν αξίζεις αυτή τη συμπεριφορά και σου ζητώ χίλιες φορές συγγνώμη.

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Με έχεις στηρίξει όσο λίγοι και θέλω να ξέρεις ότι θέλω να παραμείνεις στη ζωή μου με κάθε τρόπο», του εκμυστηρεύεται και αυτός δεν μπορεί παρά να τη συγχωρέσει. Άλλωστε είναι γνωστό πως της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο Παντελής, την ίδια ώρα, δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του. Η Αννα, που είναι βέβαιη πως όλα κυλούν ομαλά, δεν ξέρει τι να υποθέσει βλέποντάς τον ανήσυχο. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό καθώς η κόρη της δεν καταλαβαίνει.

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

«Ίσως ο Αστέρης με τον τρόπο του να σε έχει βοηθήσει. Ίσως δεν πρέπει να είσαι τόσο αυστηρή μαζί του, Αργυρούλα μου», της εξηγεί αλλά εκείνη αρνείται να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα των όσων της λέει.

«Κι εσύ αλλά και ο Μαθιός μού λέτε πως ο Αστέρης έχει κάνει κάτι για μένα, όμως συνέχεια υπεκφεύγετε. Δεν μου λέτε τι πραγματικά έχει συμβεί.

Σασμός-Αργυρώ

Εγώ πάντως βλέπω μόνο καταστροφές να αφήνει πίσω του», της απαντά. Ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο αλλά δεν το εξομολογείται ούτε στη Μαρίνα.

Παρόλο που οι κινήσεις του είναι προσεκτικές, δεν παύει ούτε λεπτό να νιώθει την παρουσία του Ευθύμη Φαρμάκη δίπλα του. Ωστόσο, η πρόσκληση του τελευταίου στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Σασμός: Το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους

«Ξέρω ότι ανταλλάσσεις κάποια μηνύματα από άγνωστο αποστολέα και περιμένω εδώ και μέρες να μου πεις τι συμβαίνει. Πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.

Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι τι ζητά ο Ευθύμης από εμένα κάθε φορά που με συναντά, καλό θα ήταν να μου αποκαλύψεις εσύ με ποιον μιλάς τόσο καιρό.

Ή μήπως πρέπει να ρωτήσω με ποια;» τον ρωτά. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική, με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Το όνειρο που βιάζονταν να υλοποιήσουν από μικρά παιδιά, η ιδέα τους να φτιάξουν θερμοκήπιο, έχει πάρει σάρκα και οστά. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη μίλησαν γι’ αυτό στον Ευθύμη και εκείνος διακρίνοντας τον ενθουσιασμό τους και την ανάγκη τους να δουλέψουν, χρηματοδότησε την ιδέα τους.

Τώρα λοιπόν δεν μπορούν παρά να είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται. Η συνεργασία με τον Ευθύμη Φαρμάκη είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί αλλά μπορεί και να μπει σε κίνδυνο όταν ο Μανόλης αρχίσει να συμμετέχει και σε άλλες δουλειές του προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για τους γονείς του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close