Ορφέας Αυγουστίδης:  Είναι πολύ ωραίο να παίζω με την μητέρα μου

Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης που ενσαρκώνει τον ρόλο τού Αστέρη στη σειρά του ALPHA Σασμός μίλησε για την την συνεργασία με την μητέρα του ,τον Σασμό αλλά και για την καταγωγή του.

Αντί να προσπαθώ να τελειοποιήσω κάποια κομμάτια του εαυτού μου ή να απαλλαγώ από ελαττώματα ή πλευρές μου που με σαμποτάρουν, αναχαιτίζουν τα όνειρα μου και ενδεχομένως την ποιότητα των γύρω γύρω σχέσεων, συμφιλιώνομαι με αυτά. Μαθαίνω πρώτα να αγκαλιάζω αυτές τις πλευρές και σιγά σιγά να τις ανατρέπω και να αλλάζω τον τρόπο αντίδρασης μου σε πολλές στιγμές της ζωής μου. Αυτό είναι πιο πολύ ωραία συμφιλίωση που μου έχει φέρει μεγάλη ηρεμία μέσα μου.

Έχω καταγωγή από την Κρήτη, εκεί έχει ζήσει και έχει μεγαλώσει η μαμά μου (σ.σ. Μαρία Τζομπανάκη). Δεν έχω μάθει κάτι καινούριο κρητικό εξαιτίας του σίριαλ – νομίζω ότι το σίριαλ εμποτίζεται σιγά σιγά πράγματα που ξέρουμε εμείς που έχουμε επαφή με την Κρήτη παρά το αντίστροφο. Η μαμά, ας πούμε, είναι ένα από τα παραδείγματα που με βεβαιότητα μπορώ να πω πως έχει μπολιάσει όλες τις σκηνές της αλλά και την ίδια τη σειρά με πραγματική Κρήτη.

Ορφέας Αυγουστίδης: Είναι πολύ ωραίο να παίζω με την μητέρα μου

Είναι η πρώτη φορά που παίζω με τη μητέρα μου. Είναι πολύ ωραίο να παίζω μαζί της. Το ξέρω πως δεν το περιμένατε κι αυτό λέγαμε με τη μαμά όταν το κουβεντιάζαμε στην αρχή. Ασφαλώς το ότι θα παίζαμε μαζί είναι ένας από τους λόγους που συμφώνησα σε αυτή τη δουλειά.

Δείτε επίσης : Σασμός: O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός

Η αλήθεια είναι ότι στο σίριαλ αυτή την περίοδο αποτελεί μια απόλυτη καθημερινότητα για μας γιατί έχουμε κάθε. μέρα γύρισμα. Εμένα η ζωή μου αυτή την περίοδο είναι το σίριαλ, το θέατρο (σσ. Πρωταγωνιστεί στη Μηχανή του Τούρινγκ στο Νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου) και η γυναίκα μου με το παιδί μου. Δεν χωράει τίποτα άλλο. Τη μαμά τη βλέπω κυρίως στη σειρά, πριν έλειπε στο εξωτερικό. Είναι η παραδοσιακή μαμά, με τον τρόπο της, γιατί και εγώ δεν είμαι παραδοσιακό παιδί.

Ορφέας Αυγουστίδης: Είναι πολύ ωραίο να παίζω με την μητέρα μου

Αυτό ισχύει από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και να ζήσω μόνος μου. Άρχισα να δουλεύω από 19,5 χρόνων, μπορούσα να με φροντίσω, οπότε έφυγα από το σπίτι και δεν της επέτρεπα λόγω της ανάγκης μου για ανεξαρτησία και για να επιβεβαιώσω στον ίδιο μου τον εαυτό ότι μπορώ να τα καταφέρω- ούτε ρύζι να μου φέρει. Οπότε είμαι και εγώ περίεργο παιδί. Αλλά το αίσθημα, η αγάπη και η ανάγκη να. προσφέρει μια ζεστασιά συναισθηματική -όχι πρακτική ντε και καλά με μαγείρεμα και σιδέρωμα που κάνουν οι μελάδες, μια και αυτά τα κάνω από πολύ μικρός- ήταν πάντα το ζητούμενο κι αυτό που την ενδιέφερε. Είναι μαμά σε όλα!

Πηγή: ΟΚ

Close