Σασμός: Έτσι Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι δυσάρεστες καθώς θα δούμε πως καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να ευτυχήσει ακόμη και τώρα.

Κι όμως, το αγαπημένο μας αυτό ζευγάρι θα περάσει από 40 κύματα. Ενώ όλα είναι ευνοϊκά και η ηρωίδα μας έχει πάρει την μεγάλη απόφαση, όλα ανατρέπονται ξανά, μέσα σε μια στιγμή. Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας στη σειρά Σασμός, με τρόπο άσχημο για τους πρωταγωνιστές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Σασμός: Έτσι Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Για άλλη μια φορά, η Θοδώρα θα βάλει το χεράκι της, καταστρέφοντας την ευτυχία πολλών. Θέλοντας να διαλύσει τον Πετρή με τα ίδια της τα χέρια, αδιαφορεί για τις συνέπειες και φέρνει τον πανικό σε πολλά σπίτια.

Πηγαίνει στο τμήμα και ανακοινώνει στον Αντώνη πως ο Πέτρος Βρουλάκης σκότωσε τον Στεφανή! Η ίδια έχει κάνει ιδιαίτερη προετοιμασία νωρίτερα, με αποτέλεσμα να κάνει τον Αντώνη να αμφισβητεί το ίδιο του το ένστικτο!

Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν μπει σε ετοιμασίες για τον γάμο του με την Μαρίνα Βρουλάκη, την μητέρα του φονιά. Πώς θα της το πει αυτό; Πως θα της αποκαλύψει πως οι έρευνες στρέφονται ξανά, μέσα στο ίδιο της το σπίτι;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Σασμός: Έτσι Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Η Μαρίνα σύμφώνα με το youfly.com , δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως ο αγαπημένος της υποψιάζεται ξανά την οικογένειά της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αντώνης θέτει στο επίκεντρο το ίδιο της το παιδί.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 75 , 76 , 77 , 78

 

Σασμός: Έτσι Καταστρέφεται ο Γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να της εξηγήσει. Όλα, όμως, είναι μάταια. Η Θοδώρα έχει καταφέρει να καταστρέψει τους Βρουλάκηδες, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τόσο τον Πετρή, όσο και την μητέρα του.

Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας μπαίνει στον πάγο, με την υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη να ανοίγει ξανά, στη σειρά Σασμός. Ποια στάση θα κρατήσει ο Πέτρος απέναντι στην καταστροφή που πλησιάζει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close