Σασμός: O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός

Σασμός: O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός . Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές και με μεγάλες συνέπειες.

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανώλης από τον Σασμό, είχε μιλήσει στην εκπομπή  Happy Day για τα γεγονότα που θα γίνουν  στα επόμενα επεισόδια. Ο Νικηφόρος  μετά το θάνατο του Στεφανή, έχει μείνει ορφανός από πατέρα, με τον δολοφόνο του να καταζητείται και άκρη να μην βρίσκεται. Μάλιστα όπως θα δούμε, μετά την λύσσα που θα πιάσει την Θοδώρα για τον Πετρή, θα φτάσει σε σημέιο να τον κατηγορήσει πως αυτός έκανε τον φόνο και τα πράγματα θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Αναμέσα σε αυτά που είπε ήταν πως ο Μανώλης, ενώ ξέρει την σκληρή αλήθεια,  δε την ομολογεί πουθενά. Τρέμει στην ιδέα και φοβάται πως θα έρθουν τα χειρότερα, αν μάθει ο Μαθιός πως τον πρόδωσε. Δεν βρίσκει το κουράγιο να πάει στο τμήμα για να αποκαλύψει την σκληρή αυτή αλήθεια.

Στο μεταξύ, ο Μαθιός έρχεται όλο και πιο κοντά στον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία σχέση πατέρα και γιου. Μόνο που, εάν μαθευτεί η απάνθρωπη αυτή πράξη του, ο Νικηφόρος θα αλλάξει σύντομα γνώμη.

Σασμός: O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός

O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός

Ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε στο Happy Day πως αν ο Νικηφόρος μάθει τον δολοφόνο του πατέρα του, θα μείνει για δεύτερη φορά ορφανός, στη σειρά Σασμός. Ωστόσο, ανέφερε πως αυτό θα αργήσει πολύ να συμβεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για Μαθιό και Βασιλική και καταρρέει

Σασμός: O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός

Για πολλά επεισόδια ακόμη, το μυστικό αυτό θα το ξέρουν μονάχα ο Μανώλης και ο Μαθιός. Σχετικά με την Θεοδώρα, η σχέση τους θα παραμείνει εκρηκτική. Η Θεοδώρα τον πιέζει να αποκαλύψει τον δολοφόνο, με σκοπό να εκδικηθεί τον Πετρή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Σασμός: O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός

Αυτό θα φέρει νέα σύγχυση στην Κρήτη, με αποτέλεσμα ο Μανώλης να διχάζεται για ακόμη μια φορά. Αυτοί που είναι πεπεισμένοι πως ο μικρός γνωρίζει την αλήθεια, είναι ο παπάς του χωριού και ο αστυνόμος Αντώνης.

 

Βέβαια, κανείς δε θα καταφέρει να τον πείσει άμεσα να μιλήσει… Το μυστικό αυτό θα θαφτεί, όπως και η βεντέτα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close