Πόλεμος Ουκρανία: Δύσκολα περνάει η οικογένεια της Κατιας Ταραμπανκο

Πόλεμος Ουκρανία: Δύσκολα περνάει η οικογένεια της Κατιας Ταραμπανκο καθώς βρίσκονται στην Ουκρανία όπου επικρατεί χάος. 

Κάτια-Ταραμπάνκο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χρεώνει την Ισμήνη

Δραματικές ώρες βιώνουν από εχθές οι πολίτες της Ουκρανίας, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα.

Δύσκολες είναι και οι στιγμές και για την οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία μένει στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, μια από τις πρώτες πόλεις στις οποίες επιτέθηκε ο ρωσικός στρατός.

Η μητέρα του μοντέλου και παίκτριας του Survivor μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και περιέγραψε όσα εφιαλτικά βιώνουν οι δικοί της άνθρωποι που ζουν εκεί.

Κάτια-Ταραμπάνκο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

«Βρίσκεται εκεί η μητέρα μου και η αδερφή. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι στη Μαριούπολη και η αδερφή μου 15 χιλιόμετρα από εκεί και έχει δικό της σπίτι και δικό της υπόγειο.

Πήγαν και μαζευτήκαν εκεί για να κάτσουν στο υπόγειο. Πως μπορώ να αισθάνομαι; Αγχώνομαι. Δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Κάτια-Ταραμπάνκο

Δείτε ακόμη Άγριες Mέλισσες : Ο Δούκας ρισκάρει τα πάντα για το Διαφάνι

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κάτια Ταραμππάνκο, που βρίσκεται στο Survivor, δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της, ωστόσο η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε πως αυτό θα γίνει σύντομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close