Άγριες Mέλισσες : Ο Δούκας ρισκάρει τα πάντα για το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απρόβλεπτες καθώς θα δούμε πως ο Δούκας ρισκάρει τα πάντα για το Διαφάνι

Σας έχω πει πως ο Δούκας είναι  ο αγαπημένος μου κακός ε; Κοίτα Δούκα να τους σώσεις μπας και σώσεις και την ψυχή σου.

Ο Δούκας ρισκάρει τα πάντα για το Διαφάνι

Άγριες-Mέλισσες-Δούκα

Δειτε ακομη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

Στο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που έχει ξεκινήσει με τον Ακύλα, ο Δούκας είναι έτοιμος να θυσιάσει πολλά. Και σύντομα καλείτε να το κάνει, ρισκάροντας όλη την περιουσία του προκειμένου να σώσει το Διαφάνι. Όμως, για άλλη μία φορά, ο Ακύλας είναι ένα βημα πιο μπροστά.

Έχοντας διαβάσει την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τη Μυρσίνη, την πλησιάζει και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση, που υπό άλλες συνθήκες εκείνη δεν σκεφτόταν καν.

Τώρα, όμως, που θεωρεί πως ο Δούκας χάνει το μυαλό του, συμμαχώντας με το Διαφάνι και βάζοντας σε κίνδυνο τη δική τους περιουσία για να σώσει ανθρώπους άξιους περιφρόνησης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Άγριες-Mέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί

Σίγουρα, μία δική της συμμαχία με τον Ακύλα μπορεί να τη βγάλει κερδισμένη στο τέλος, όταν ο Δούκας καταποντιστεί. Την ίδια στιγμή, εκείνος εμπιστεύεται το Κωνσταντή και τον Νικηφόρο τις επαφές με τους αγρότες στις Καρυές, όμως τα δύο αδέλφια δεν βρίσκουν ιδιαίτερη ανταπόκριση.

Θέλουν να πάρουν έναν ισχυρό συνεταιρισμό με το μέρος τους, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα σχέδια του Μαργαρίτη με περισσότερα όπλα, όμως δεν δείχνουν να τα καταφέρνουν. Ο Δούκας πια πιέζεται πολύ και εναλλακτικό σχέδιο δεν φαίνεται να υπάρχει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : O Νικηφόρος μαθαίνει για τον εκβιασμό της Ρένας στην Ασημίνα

Άγριες-Mέλισσες-Δούκα

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Σύμφωνα με το 7 μερες tv, ζήτα από την Αντιγόνη να κάνει λίγη ακόμα υπομονή στο θέμα του διαζυγίου του με τη Μυρσίνη και αποφασίζει να επισκεφθεί ο ίδιος αυτήν τη φορά, μαζί με τον Νικηφόρο στις Καρυές για να πείσει τους αγρότες να αντισταθούν στο περιεχόμενο στο επερχόμενο αεροδρόμιο. Όμως, εκεί θα τους περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close