Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος χρεώνει την Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς ο Κωνσταντίνος αρχίζει να χρεώνει την Ισμήνη.

Βρε Κωνσταντίνε…. Θα μπορούσες να κάνεις έστω ένα καλό στη ζωή σου; Η θα πας σαν το σκυλί στο αμπέλι;

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Ο Στάθης θα παντρευτεί την Εύα;

Ο Κωνσταντίνος φτάνει στο άλλο άκρο στην γη της ελιάς, βάζοντας την Ισμήνη να υπογράφει το ένα συμβόλαιο μετά το άλλο. Ο ίδιος, θέλοντας να εξασφαλίσει το μέλλον της, αλλά και το μέλλον της κόρης της, αποφασίζει να έρθει κοντά της, ανακοινώνοντας πως το σπίτι του είναι και δικό της.

Έτσι, λοιπόν, φτιάχνει τα συμβόλαια για το σπίτι και το γράφει στην αγαπημένη του. Ένα σπίτι τεράστιο, με όλες τις ανέσεις, το οποίο προβληματίζει αρκετά τον πατέρα της, τον Λυκούργο… Η Ισμήνη μπαίνει στα σκοτεινά μονοπάτια που χαράζει ο Κωνσταντίνος, στην γη της ελιάς, χωρίς να το καταλαβαίνει. Ο Λυκούργος ανησυχεί πολύ, καθώς γνωρίζει πως ο άνθρωπος αυτός δεν είναι και τόσο αθώος…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος τρελαίνεται

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με απατούσες, ούτε να σε φτύσω

Πριν καλά – καλά σταθεί στα πόδια της, η Ισμήνη έχει στην πλάτη της ένα σπίτι πανάκριβο. Τα πρώτα χρέη βρίσκονται ήδη στο όνομά της, με την ίδια να στηρίζεται στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Σύμφωνα με το Youfly.com άγριοι καυγάδες ακολουθούν ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Θα καταφέρει ο Λυκούργος να την συνετίσει; Θα καταφέρει να βάλει ένα “φρένο” στον Κωνσταντίνο που τάζει στο παιδί του τον ουρανό με τ’ άστρα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close