Παγιδευμένοι: Αγνώριστη η Άννα πριν 6 χρόνια

Δείτε πως ήταν πριν 6 χρόνια η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ή αλλιώς Άννα όπως την έχουμε γνωρίσει απο την σειρά Παγιδευμένοι. Πραγματικά αγνώριστη. (Φωτογραφίες) 

Κούκλα ήταν και κούκλα θα παραμείνει…

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι» έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1994 και έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, από όπου κατάγεται η μητέρα της.

Τα τελευταία χρόνια έμενε στο Λονδίνο και γύρισε στην Ελλάδα όταν της προτάθηκε να παίξει στη σειρά «Παγιδευμένοι». Σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο κι έχει κάνει σπουδές στο Actors Center.

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Άγγελου

«Βρέθηκα τον περασμένο Απρίλιο στην Ελλάδα για να ανανεώσω το διαβατήριό μου και να δω τους ανθρώπους μου. Όπως συνέβαινε τις περασμένες φορές που ερχόμουν, έτσι και τώρα έκανα κάποια δοκιμαστικά με την casting director της σειράς μας Ηρώ Γάλλου.

Αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση να επιστρέψω ήταν η προοπτική μιας όμορφης δουλειάς, καθώς πρόκειται για ένα καταπληκτικό project με υπέροχο σενάριο και χαρακτήρες.

Ήθελα να δω αν η υποκριτική ήταν αγάπη, ενθουσιασμός ή έρωτας. Για να καταφέρεις να διακρίνεις μεταξύ των τριών αλλά και σε οτιδήποτε συναντάς στη ζωή, χρειάζεται χρόνος, δοκιμή και τριβή. Χρειάζεται άνοιγμα, δόσιμο και ρίσκο.

Παγιδευμένοι: Η Άννα βρίσκει το δολοφόνο της αδερφής της και εκδικείται

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ανατρέπει τα πάντα

Ήθελα να ανοιχτώ στον κόσμο, να μάθω, να γνωρίσω, να δω πώς ζει και πώς δουλεύει ο κόσμος έξω από εμάς. Ορμώμενη κυρίως από αυτά, ξεκίνησα ένα πολυδιάστατο ταξίδι στην πιο πολυπολιτισμική χώρα της Ευρώπης, το οποίο με έκανε να βρω πράγματα που δεν έψαχνα και να ψάχνω πράγματα που νόμιζα ότι είχα βρει.

Ήδη μου λείπουν οι φίλοι μου. Από το ίδιο το Λονδίνο σίγουρα θα μου λείψουν η αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας και η ταυτόχρονη οργάνωση που σου προσφέρει αυτή η πόλη.

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος Μαυρίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Αισθάνομαι ότι φέρω ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Πρωτίστως όμως απέναντι στην Άννα, τον χαρακτήρα που υποδύομαι στη σειρά, σύμφωνα με την espresso, και σε όσα αντιπροσωπεύει», είπε στο madamefigaro.

Παγιδευμένοι: Αγνώριστη η Άννα πριν 6 χρόνια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το νέο σχέδιο του Σπύρου για την λύτρωση του Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Αγνώριστη η Άννα πριν 6 χρόνια

 

Close