Παγιδευμένοι-Αλέκος-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέκος ανατρέπει τα πάντα.

Καλά κατάλαβα άλλος ένας χαμός απο μέρα σε μέρα…

Η σύλληψη του Άγγελου είναι πια θέμα χρόνου και η Άννα με τον Δημήτρη αναμένουν όλο αγωνία να δουν τις έρευνες τους να έχουν την κατάληξη που περιμένουν ωστόσο η αναμονή αυτή σκοτώνουν την Άννα η οποία αποφασίζει να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Άγγελο, αλλά αυτή τη φορά να τον αντιμετωπίσει ως τον δολοφόνο της αδερφής της και όχι ως τον δικηγόρο και καλύτερό της φίλο.

Πράγματι παρά τις έντονες αντιδράσεις του Δημήτρη η δικηγόρος συναντάει τον Άγγελο γεμάτη οργή. Η Άννα βρίσκεται ανυπεράσπιστη  μπροστά στον δολοφόνο της αδερφής της και γρήγορα οι δυο τους έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Η σύγκρουση που έχουν και τα σκληρά λόγια που ανταλλάσσουν φέρουν και τους δύο στα όρια τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος Μαυρίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το νέο σχέδιο του Σπύρου για την λύτρωση του Θοδωρή

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης είναι βέβαιος πως η Άννα κινδυνεύει και δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καταφέρει να την εντοπίσει εγκαίρως πριν της κάνει κακό ο Άγγελος στην προσπάθειά του να γλιτώσει. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα και ο Σπύρος ανήσυχος προσπαθεί να μάθει τι συνέβη.

Ωστόσο ο τελευταίος λίγο μετά έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του και έχει ένα τεράστιο δίλημμα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο καθήκον και στο γιο του. Η επόμενη μέρα τους βρίσκει όλους να προσπαθούν να διαχειριστούν την είδηση της σύλληψης του Άγγελου με την κατηγορία δολοφονίας της Μυρτώς.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κρύβει τον άσσο στο μανίκι του

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος χτυπά τον Θοδωρή

Ο Αλέκος είναι σοκαρισμένος αλλά αποφασισμένος να μην αφήσει την φήμη της οικογένειάς του να διαλυθεί. Ωστόσο, η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος.

Από την άλλη η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ, οι ώρες περνούν και η κράτηση του Άγγελου στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και οι συνεχείς ανακρίσεις και καταθέσεις ανατρέπουν τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται. Ο Δαμιανός από την άλλη κάνει μία αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα αποφυλακιστεί

Λίγη ώρα αργότερα, μία απρόσμενη επίσκεψη ταράζει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και βάζει την Ελένη σε υποψίες την ίδια στιγμή ο Σταύρος μετά και τα τελευταία στοιχεία διατάζει να γίνει άμεσα έρευνα στο σπίτι του Αλέκου με στόχο να βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του Αλέκου.

Η Άννα και ο Δημήτρης ψάχνει κι εκείνοι από την πλευρά τους στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του Νίκου. Παράλληλα ο Αλέκος δίνει μάχη με το χρόνο και βάζει σε εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του.

Δείτε ακόμηΠαγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα έρχονται αντιμέτωποι

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος το μεγάλο κεφάλι στο κύκλωμα ναρκωτικών

Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Άγγελο…. η ομολογία του στον ανακριτή ανατρέπει τα πάντα! Όσα λέει για το μοιραίο βράδυ του φόνου στρέφουν τα βλέμματα και τις υποψίες σε άλλο πρόσωπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close