Παύλος Χαϊκάλης: Αυτή είναι η τιμή του για τις αστρολογικές συνεδρίες μαζί του (Βίντεο)

Παύλος Χαϊκάλης: Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν έκανε γνωστό το κοστολόγιο του για τις υπηρεσίες του ως αστρολόγος. 

Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ασχολείται πλέον με την αστρολογία και μάλιστα προσφάτως προκάλεσε σάλο με την απόφασή του να κάνει τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου στην υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Μάλιστα, χθες, στην εκπομπή Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την αγανάκτησή του για αυτή την κίνησή του. Ο Παύλος Χαϊκάλης όμως, δεν άφησε αναπάντητα τα παραπάνω και σήμερα (15/11) με δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα λέγονται για εκείνον:

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

«Υπάρχει κάτι στο βίντεο που ανέβασα στο οποίο επικροτώ την ηθική του Μίχου; Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια, σε καμία περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία»!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Άγγελου

Σήμερα έγινε επίσης γνωστό το… κοστολόγιο για τις υπηρεσίες του Παύλου Χαϊκάλη ως αστρολόγου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gossip, η διαδικτυακή συνεδρία με τον Παύλο Χαϊκάλη κοστολογείται στα 90 ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο.

Στη συνέχεια, η τιμή θα ανέβει στα 120 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίας με τον Παύλο Χαϊκάλη διαρκεί 1,5 ώρα.

Close