Σασμό-Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας.

Τι έγινε λέει;;

Κι όμως, η Μαρίνα στάθηκε η αιτία για να ξεσπάσει η βεντέτα, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα, άθελά της, οδήγησε στον θάνατο τόσο τον Μάρκο, όσο και τον Βασίλη. Η Μαρίνα παντρεύτηκε από προξενιό, όσο ο άντρας της έταζε έρωτες σε άλλη γυναίκα…

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη

Εάν η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη είχαν επιτρέψει στον Μάρκο και την Ανθούλα να παντρευτούν, τότε δε θα είχε συνεχιστεί η βεντέτα. Ο γάμος θα γινόταν, οι οικογένειες θα ενώνονταν και όλα θα κυλούσαν μέλι γάλα.

Ο λόγος που ξέσπασε η βεντέτα και χάθηκε ο σασμός, ήταν η Μαρίνα! Η γιαγιά Ειρήνη είχε υποχρέωση στον πατέρα της, για αυτό κι έκλεισε την συμφωνία να παντρευτούν τα παιδιά τους..

Δείτε ακόμη  Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη  Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Έτσι, έγινε ένας γάμος με το ζόρι, με πάρα πολλές συνέπειες. Ο Παύλος κατηγορεί την γιαγιά Ειρήνη πως εάν δεν είχε συμφωνήσει αυτόν τον γάμο, τότε όλοι θα ζούσαν, δε θα είχε συμβεί τίποτα!

Η Μαρίνα ακούει τη συζήτηση και καταρρέει. Καταλαβαίνει αμέσως πως εκείνη ήταν και είναι η πέτρα του σκανδάλου. Όλα τα οργάνωσε η γιαγιά Ειρήνη πισώπλατα. Ήξερε πως ο γιος της έχει παιδί με άλλη γυναίκα και σώπασε για πάντα..

Δείτε ακόμη  Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Δείτε ακόμη  Σασμός: Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης

Ο κόσμος της ηρωίδας διαλύεται. Ο γάμος της ήταν μία επικίνδυνη φούσκα, που έσκασε μέσα στο σπιτικό των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Τίποτα δε θα είναι ξανά ίδιο, μετά από αυτή την αποκάλυψη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close