Ο Θάνος Μπίρκος εξομολογείται: “Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του”

Ο Θάνος Μπίρκος σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά μίλησε για όλα. Μίλησε για τον ρόλο του στον Σασμό αλλά και για τα παιδικά του χρόνια και την προσωπική του ζωή.

ΑΑΑΑΧ πόσο αγαπώ ΤΟΛΗ!!!!!!!

Ο Θάνος Μπίρκος εξομολογείται: “Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του”

Δείτε ακόμα: Σασμός: Οι 3 βαρβάτοι πρωταγωνιστές που αποχωρούν από τη σειρά

Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε για τον ρόλο του στον Σασμό: «Αρέσει πολύ και χαίρομαι που και εγώ βάζω ένα μικρό λιθαράκι. Ο Τόλης έχει το γράμμα που το κουβαλάει και έχει πάει και στην Καλλιόπη. Το 2023 έπαιξε η αποφυλάκιση και μέχρι πέρσι το θεωρούσα αδιανόητο.

Εγώ είχα κλείσει να είμαι μέχρι να βγει από την φυλακή ο Αστέρης. Ήταν ωραίο να παίζεις στο κελί γιατί το είχα οικειοποιηθεί. Κάποια στιγμή ψάχναμε έναν λαγοπόδαρο και εγώ ήξερα που ήταν. Και στα breaks τρώγαμε στα τραπέζια της φυλακής».

Στην συνέχεια ο Θάνος Μπίρκος για εξομολογήθηκε για την απώλεια του πατέρα του: «Έχω τελειώσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Πάτρα. Ξεκίνησα δραματική σχολή και στο πρώτο έτος στο ΤΕΙ πήγαινα το απόγευμα στην Αθήνα για μαθήματα. Ήθελα πολύ να το μάθω και να μην το εγκαταλείψω. Ήρθαμε μόνιμα το 1995 οικογενειακώς λόγω της δουλειάς του μπαμπά μου.

Τότε έβλεπα “Λόγω Τιμής” και φανταζόμουν ότι θα ζούσα τη ζωή του Κούρκουλου. Αυτή η αλλαγή στην Αθήνα μου άρεσε γιατί μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Αν ήμουν στο Αγρίνιο, η ρώτα μου ήταν τα καπνά. Όταν ήμουν μικρός ήμουν δίπλα στον ψάλτη και κάποιες φορές όταν ήθελε ο ψάλτης να πάει τουαλέτα, έψελνα εγώ.

Δείτε ακόμα:Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Ο Θάνος Μπίρκος εξομολογείται: “Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του”
Έχω κάνει κηδείες, βαφτίσεις. Έχω ευλογήσει και ζευγάρια. Μου άρεσε και η Μεγάλη Εβδομάδα που πηγαίναμε με το κατηχητικό. Έσπρωχνα τους πάντες για να είμαι μπροστά στο μικρόφωνο.

Close