Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές που αποχωρούν από την σειρά.

Κρίμα μωρέ…

Μια ακόμα ηχηρή απουσία θα έχουμε την τρίτη σεζόν στην σειρά, Σασμός, μετά την Μαρία Πρωτόπαππα και τον Δημήτρη Ήμελλο, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν από την δραματική σειρά του ALPHA, στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Για ποιον ηθοποιό πρόκειται;

Ο Στέλιος Μάινας αποχωρεί από τον Σασμό

Στον ALPHA φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν την επιτυχημένη σειρά και αυτές τις ημέρες συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον κύριο κορμό των πρωταγωνιστών.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες η Real Life ανέφερε πως κάποιοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές, όπως ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα, φαίνεται ότι αποχωρούν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης εκδικείται για τον αδερφό του

Με νέο της ρεπορτάζ η ίδια εφημερίδα αναφέρει σήμερα πως και ο Στέλιος Μάινας, o oποίος εισέβαλλε φέτος στην δημοφιλή σειρά, ολοκληρώνει κι αυτός στο τέλος της φετινής σεζόν την παρουσία του στον Σασμό!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close