Μαυρό Ρόδο: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

ααααχ αντέ τώρα και θα γίνει το σώσε

Μπορεί στην προηγούμενη σεζόν ο Νικηφόρος να αποφάσισε να σκίσει το φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του όμως μέχρι το τέλος αυτής θα μάθει πως τελικά είναι παιδί του Μαθιού.

Μια έντονη συζήτηση θα παρακολουθήσουμε ανάμεσα στον Νικηφόρο και τον παπά Μιχάλη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός. Ο μικρός δε μπορεί ακόμη να πιστέψει πως μένει στο ίδιο σπίτι με την γυναίκα που έχει ερωτευτεί όσο καμία.

Μέσα του βασανίζεται για το εάν τελικά η Νάντια είναι αδελφή του ή όχι. Όλα έδειξαν πως η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη, όμως ο ίδιος δεν ξέρει ακόμη αν αποτελεί καρπό του γάμου της μητέρας του…

Το τεστ DNA το διάβασε μόνο ο παπά Μιχάλης και το πέταξε στη φωτιά, χωρίς να ενημερώσει ποτέ τον Νικηφόρο την αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, η απόφαση αυτή ήταν κοινή και από τις δύο πλευρές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Μαυρό Ρόδο: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Τώρα, όσο η Νάντια μπαίνει για τα καλά στη ζωή του, ο Νικηφόρος αναζητά την αλήθεια. Έτσι, πηγαίνει στον παπά Μιχάλη, τον κοιτά στα μάτια και τον ρωτά στα ίσα τι έλεγαν τα αποτελέσματα του τεστ.

Εκείνος αρνείται να του απαντήσει και οι δύο άντρες μιλούν έντονα. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κάνει ξανά τεστ DNA, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια… Θα τα καταφέρει;

πάνω στα νεύρα του θα πάει ξανά στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ζητήσει επανεκτύπωση των αποτελεσμάτων. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαβάσει τα αποτελέσματα και αυτά θα τον δείχνουν να είναι παιδί του Μάθιου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης εκδικείται για τον αδερφό του

Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Το γεγονός αυτό θα τον χαροποιήσει αφού και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πως τελικά ο πατέρας του δεν ήταν ο άντρας που νόμιζε ενώ όταν του πουν πως συχνά στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τη μητέρα του θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Η ζωή του θα συνεχιστεί έχοντας τον Μαθιό ολοκληρωτικά μέσα στη ζωή του.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτης της εβδομάδας από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Σασμός Επόμενα επεισόδια: Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 77:

Η αστυνομία ψάχνει τον Σταύρο και τον Πετράκη, ενώ η Αργυρώ είναι σε πανικό με την εξαφάνιση του γιου της. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σταθεί και στο πλάι του Μαθιού, που αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 82 , 83 , 84 , 85 , 86

Η Καλλιόπη νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την έγνοια του Αστέρη για την Αργυρώ, η αγάπη τους την ξεπερνάει. Παράλληλα οι υποψίες της Αιμιλίας για τον Παύλο φουντώνουν, με τον Ευθύμη να τις υποδαυλίζει.

Σασμός Επόμενα επεισόδια: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 78:

Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειάς της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο Μαθιός ζητά δανεικά από τα ξαδέρφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται

Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταζητούμενος

Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, ο οποίος αρνείται, ωστόσο, σθεναρά, να του αποκαλύψει πού έχει μπλέξει. Παράλληλα, η Τζένη εξοργισμένη με τη στάση του Νικηφόρου, του ανακοινώνει την απόφασή της, ενώ η άρνηση της Στέλλας να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη, θα φέρει ένα αγαπημένο της πρόσωπο αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες.

Σασμός Επόμενα επεισόδια: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 79:

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πετράκη εντείνονται, με την Αργυρώ και όλη την οικογένεια σε αγωνία. Παράλληλα, ένα μυστήριο καλύπτει το ατύχημα του Τάσου, με την Στέλλα να κατηγορεί ευθέως τον Ευθύμη, με τον οποίο ο Μαθιός είναι εξοργισμένος για την πρόταση στη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα αρχή για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Η Καλλιόπη, όμως, είναι αποφασισμένη να πάρει το θέμα του Ευθύμη πάνω της. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο, κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του, ενώ ο Βαγγέλης, μαθαίνει ότι ο μικρός είναι άρρωστος και λαβαίνει τα μέτρα του. Η Νάντια κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Τζένη ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητά ο Φαρμάκης από το Μανόλη.

 

Σασμός Επόμενα επεισόδια: Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 80:

Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να επιστρέψει με τον Πετράκη, ενώ η Ντίνα υποψιάζεται πως τον βοηθάει. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει όσα ξέρει, για να γλιτώσει από τον Ευθύμη.

Δείτε ακόμη Σασμός : Ποιο μεγάλο όνομα αποχωρεί

Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος συλλαμβάνεται

Η γιαγιά καλεί συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο, ενώ η Τζένη αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, αλλά η Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια. Ο Ευθύμης ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και τον Λευτέρη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 81:

Ο Λευτέρης πνίγεται από τις τύψεις για το φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης βλέπει τις ζημιές στο οινοποιϊο. Ο Τόλης καλείται να λάβει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για το φόνο του Κώστα, ενώ Αντώνης και παπά-Μιχάλης αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και τον Δημήτρη για να αποφευχθεί μια αναζωπύρωση της βεντέτας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική βάζει στη θέση της την Τζένη

Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αποκάλυψη του μυστικού ξεσηκώνει νέο μίσος

Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις. Ο Βαγγέλης αποκαλύπτει στην Αργυρώ πού κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί. Εκείνη ζητά τη βοήθεια του Αστέρη ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close