Σασμός-Γιώργος Τριανταφυλλίδης-

Σασμός: Πασίγνωστος ηθοποιός δημοσιεύει φωτό από όταν ήταν παιδί. Πασίγνωστος ηθοποιός του Σασμού δημοσίευσε φωτογραφία από όταν ήταν παιδί και δεν πηγαίνει το μυαλό σας ποιος είναι! 

Ο Σασμός κατάφερε να μαγέψει τους τηλεθεατές την φετινή σεζόν και σίγουρα είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Alpha. Φυσικά όταν μία σειρά έχει επιτυχία, επιτυχία γνωρίζουν και οι ηθοποιοί της. Ένας πασίγνωστος ηθοποιός του Σασμού λοιπόν δημοσίευσε μέσα από τα προσωπικά του social media μία φωτογραφία με εκείνον μικρό. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Η επιτυχημένη σειρά Σασμός έχει καθηλώσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Ένας πασίγνωστος ηθοποιός από τον Σασμό δημοσίευσε πρόσφατα μία υπέροχη φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο σαν παιδί να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας του.

Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σας δεν θα πάει στο ποιος ηθοποιός είναι αφού η αλλαγή του από τότε μέχρι σήμερα είναι μεγάλη. Θα μοιραστούμε μαζί σας μόνο την πληροφορία ότι τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Σιωπηλός Δρόμος που έκανε τον απαγωγέα και φέτος τον βλέπουμε στον Σασμό.

Μιλάμε για τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Τριανταφυλλίδη, που γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη στις 26 Σεπτεμβρίου του 1987 και φέτος τον είδαμε στον Σασμό να υποδύεται τον Βαγγέλη.

Σασμός: Πασίγνωστος ηθοποιός δημοσιεύει φωτό από όταν ήταν παιδί

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 149 , 150 , 151 , 152

Σασμός-Γιώργος Τριανταφυλλίδης-

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης το 2017 ήταν υποψήφιος για το θεατρικό βραβείο Δημήτρης Χορν σχετικά με την ερμηνεία του στο έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ «Η αρρώστια της νιότης».

Μοιράστηκε λοιπόν μαζί μας μέσα από τα προσωπικά του social media μία φωτογραφία που τον απεικονίζει μικρό στην αγκαλιά της μαμάς του. Η φωτογραφία συγκέντρωσε πολλά likes από θαυμαστές και φίλους. Δείτε την παρακάτω: 

Σασμός-Γιώργος Τριανταφυλλίδης-

 

Close