Σασμός επόμενα επεισόδια : 149 , 150 , 151 , 152

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 149 , 150 , 151 , 152 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 149  στις 30/5/22

Επεισόδιο 149

Δεύτερα

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της δεύτερης επιδεινώνεται. Η Βασιλική προσπαθεί να ηρεμήσει τον Άγγελο, αλλά εκείνος την αγνοεί.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα του γάμου του και εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο όποιος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του ένα νέο φίλο.

Δείτε επίσης: Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 150  στις 31/5/22

Επεισόδιο 150

Τρίτη 

Η απόφασή του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα τον Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με τον Μαθιό, οι οποίοι βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 149 , 150 , 151 , 152

Η Καλλιόπη, από την άλλη, αρνείται να δεχτεί πως και η τελευταία γη τον Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Ο Άγγελος, όμως, έχει σοβαρότερες έγνοιες. Ανακαλύπτει το μυστικό που κρύβει η Αργυρώ και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

Δείτε επίσης: Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 151  στις 1/6/22

Επεισόδιο 151

Τετάρτη 

Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταυρό και την Αργυρώ. Η Καλλιόπη, ύστερα από μία συνάντηση που έχει με τον Άγγελο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος. Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει το Μανώλη και την Κλαίρη ξανά κοντά.

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος

Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα. Οι καλεσμένοι καταφτάνουν. Εκείνη, όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή.

Δείτε επίσης: Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 152  στις 3/6/22

Επεισόδιο 152

Παρασκευή

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταυρό και στη Βασιλική ωστόσο, η κατάσταση της επιδεινώνεται και οδηγείται άμεσα στην αιμοκάθαρση.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε επίσης: Σασμός: Η Στέλλα θα παρανομήσει για τον Καραπάνο

Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μία φορά σε σύγκρουση μαζί του.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 153 , 154 , 155

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

 

 

Close