Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ. 

Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ και ‘μεις παρακαλάμε για ένα μήνυμα από πρώην και νυν τσ τσ τσ…. Αδικιά ρε φίλες δεν νομίζετε;

Δείτε ακόμα Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Κάθε μέρα που περνάει η Αργυρώ νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Δεν ξέρει τι πραγματικά της συμβαίνει και θεωρεί πως είναι η σωματική κούραση σε συνδυασμό με την ψυχολογική πίεση καθώς επέστρεψε στο σπίτι και βρίσκεται κοντά στον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Φινάλε πρώτου κύκλου με γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Σασμός-Αργυρώ-

Σύντομα ανακαλύπτει πως ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρεί αλλά αποφασίζει να το φτιάξει μόνη της και να μην πει τίποτα πύτε στη μητέρα της ούτε στο Σταυρό. Φυσικά μέχρι να μάθει τι συμβαίνει δεν πρόκειται να εμπλέξει ούτε τον Άγγελο στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Οι εξετάσεις της δείχνουν πως έχει πρόβλημα με τα νεφρά της και θα χρειαστεί μεταμόσχευση. Μέχρι τότε πρέπει να υποβάλλεται σε συνεχείς αιμοκαθάρσεις. Το μυστικό της Αργυρώς το ανακαλύπτει ο Άγγελος και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα θα παρανομήσει για τον Καραπάνο

Ο γιατρός θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αδερφή του και θα φτάσει ακόμα και στο σημείο να απευθυνθεί στον Αστέρη για να ζητήσει τη βοήθεια του αφού ύστερα από έλεγχο φαίνεται πως είναι συμβατός δότης.

Σασμός: Ο Αστέρης δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ

Δείτε ακόμα Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Ο Σταματάκης θα δεχτεί να βοηθήσει αρκεί να μη μάθει ποτέ η Αργυρώ πώς ήταν εκείνος που της έσωσε τη ζωή και χάρη στη βοήθεια του Άγγελου το πετυχαίνει. Σε ό,τι αφορά την Αργυρώ η σωτηρία έχει έρθει από ένα ανώνυμο δότη και ο Σασμός ανάμεσα στις οικογένειές έρχεται.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close