Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια. 

Πότε θα πάρει το μονοπάτι για τον αγύριστο δεν ξέρουμε…

Δείτε ακόμα Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Η επιστροφή του Κώστα στο χωριό δεν έγινε δεκτή με χαρά από την Άσπα που είδε τον εφιάλτη του παρελθόντος να επανέρχεται ύστερα από αρκετό καιρό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Φινάλε πρώτου κύκλου με γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Διεκδικώντας μία θέση στη ζωή της ο Κώστας είναι αποφασισμένος να μείνει μόνιμα πλάι στην πρώην γυναίκα του γι’ αυτό μάλιστα προσπάθησε να βρει δουλειά στο αλουμινάδικο τον Σταματάκηδων έτσι ώστε να της αποδείξεις πως έχει αλλάξει και πως θέλει να είναι ο σωστός άντρας που δεν είχε ποτέ δίπλα της.

Σασμός-Κώστας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Η παρουσία του Άγγελου όμως του χαλά τα σχέδια και τον οδηγεί σε ένα πολύ σκοτεινό μονοπάτι από το οποίο μόνο χαμένοι  μπορεί να βγουν όλοι. Ο Κώστας ζηλεύει τον γιατρό και δεν θα διστάσει να συγκρουστεί πολλές φορές μαζί του.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 149 , 150 , 151 , 152

Σασμός-Κώστας-

Δείτε ακόμη Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σε αυτή τη σειρά θα είναι πρωταγωνιστής

Η τελευταία όμως θα είναι και η μοιραία καθώς θα αφαιρέσει τη ζωή του Άγγελου βυθίζοντας και πάλι Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες στο πένθος. Η Άσπα και η Αργυρώ είναι απαρηγόρητες με το τραγικό νέο της δολοφονίας του Άγγελου που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Σασμός-Κώστας-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close