Σοφία-Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε το γνωστό μοντέλο χωρίς ενωμένα φρύδια,  κατάξανθη, αγνώριστη και κούκλα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM (Pic). 

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς θα την δούμε στην κριτική επιτροπή του «GNTM» ως guest κριτή στις οντισιόν. Το γνωστό μοντέλο, διατηρούσε κανάλι στο youtube όπου ανέβασε διάφορα βίντεο. Δείτε παρακάτω:

Σοφία-Χατζηπαντελή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από τα πρόσωπα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τις τελευταίες εβδομάδες. Το γνωστό μοντέλο, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό, θα είναι στην κριτική επιτροπή του «GNTM» ως guest κριτής στις οντισιόν.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, με εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού, έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα εμφάνισή της. Το μοντέλο έχει ενιαίο φρύδι, που παραπέμπει στην Φρίντα Κάλο.

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε το γνωστό μοντέλο χωρίς ενωμένα φρύδια (Pic)

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ τα τελευταία χρόνια.

Σοφία-Χατζηπαντελή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος για Ζάχο και Πέτρο

Το μοντέλο διατηρούσε κανάλι στο youtube όπου ανέβασε διάφορα βίντεο. Σε ένα από αυτά, η νέα κριτής του ριάλιτι μόδας δείχνει σχεδόν αγνώριστη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύλληψη μυστήριο στο τέλος της σεζόν

Με ξανθιά μαλλιά και καλοσχηματισμένα φρύδια, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του dailymedia&news, το μοντέλο μοιάζει πραγματικά αγνώριστο.

Close