Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο.

Tωρα γιατί μας το κάνουν αυτό;;;;Αχχχχχ τουλάχιστον να το απολαύσουμε! Mυρτάλη ΜΕ Αλέξη ακουωωωω καλεεεεεεεεε

Ο Ισίδωρος είναι λυπημένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την μικρή Αγγελική. Η Αρετή φλερτάρει με τον Θανάση και δίνουν νέο ραντεβού! Ο Κουράκος καταφέρνει τον Μουταφτσή να ομολογήσει πως ο Ανέστης ήταν αυτός που τον πυροβόλησε και σκότωσε τον Βιδάλη. Η μέρα του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά και της βάπτισης της μικρής τους κορούλας έχει φτάσει.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύλληψη μυστήριο στο τέλος της σεζόν

Θα είναι όλοι εκεί εκτός από την Αρετή! Ο Πότης καταφέρνει να πείσει τον Λεωνίδα ότι η Άννα τον αγαπάει και δεν πήγε με κανέναν. Ο Μάνος λέει στον Ισίδωρο πως θα παντρευτεί την Μαρίνα και θα υιοθετήσει αυτός την μικρή Αγγελική. Το ένταλμα για την σύλληψη του Ανέστη έχει βγεί αλλά οι αστυνομικοί δεν τον βρίσκουν πουθενά….Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι στην εκκλησία και ο γάμος ξεκινάει.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επομένα επεισόδια : 226 , 227 , 228 , 229

Η Αρετή είναι και αυτή εκεί, κρυφά, και παραμονεύει έξω από την εκκλησία. Την ίδια ώρα ο Ανέστης παραβιάζει και πάλι το σπίτι της Ευτυχίας, μπαίνει μέσα και ξεκινάει να πίνει. Όταν η Ευτυχία επιστρέφει στο σπίτι συγκρούονται έντονα και παλεύουν. Η Ευτυχία αρπάζει το μαχαίρι και τον σκοτώνει με 3 μαχαιριές στο στομάχι.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Τηλεφωνεί στην Άννα που έρχεται αμέσως και οι 2 κοπέλες προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα του Ανέστη και όχι να ειδοποιήσουν την αστυνομία! Ο γάμος και η βάπτιση έχουν τελειώσει και όλοι είναι στο κτήμα που γίνεται η δεξίωση. Εκεί ο Αλέξης φυλάει με πάθος την Μυρτάλη και αυτή ανταποκρίνεται.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τρελαίνεται με την αποφυλάκιση του Ανέστη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι

Την ίδια ώρα ο Κουράκος ενημερώνεται πως τα αποτελέσματα του test DNA βγήκαν και είναι της Αθηνάς! Ο αστυνόμος συλλαμβάνει την Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη Καπράλου και έχουμε το φινάλε του πρώτου κύκλου!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close