Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το τέλος για Ζάχο και Πέτρο

Λέτε να τους δούμε ζευγάρι καλέεεεεε

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έχει και άλλο εγγόνι

Ο Ακύλας καταφέρνει και αποδρά. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό και μία μάχη με το χρόνο προκειμένου να τον εντοπίσουν πριν προλάβει να βλάψει άλλον άνθρωπο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη ομολογεί την ψευδομαρτυρία της

Γνωρίζουν, ότι ο Ακύλας θα θέλει εκδίκηση από όσους βοήθησαν στην σύλληψή του και ξέρουν, πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει. Ο Δούκας αποφασίζει να συμμαχήσει με τον Πέτρο και τον Ζάχο, έτσι ώστε να γλιτώσουν από την οργή του Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά του Σέργιου

Ο Ακύλας είναι οργισμένος και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχει κανέναν ηθικό δισταγμό, όταν θέλει να κερδίσει αυτό που θέλει. Έτσι ο Δούκας καταφέρνει με την βοήθεια του Ζάχου και του Πέτρου να πείσει τους κάτοικους στο Διαφάνι ότι μπορεί να τους σώσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Ωστόσο η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα οι οικείοι της ανακαλύπτουν πως έχει πέσει θύμα απαγωγής του Μεγαρίτη. Ο Ντουνιάς φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της και για πρώτη φορά θα αντιδράσει έντονα στην παράνοια. του Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία

Οι δύο άλλοτε, σύμμαχοι γίνονται εχθροί και έρχονται αντιμέτωποι σε μία σύγκρουση που θα έχει μόνο ένα νικητή. Ο Ντουνιάς σκοπεύει να σώσει την Αιμιλία από τα χέρια του ανεξέλεγκτου πια Ακύλα, όμως ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος έχουν στήσει μία μεγάλη και προσεκτική επιχείρηση προκειμένου να τους εντοπίσουν, να σώσουν τη γυναίκα και να συλλάβουν τον Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Καρέ καρέ ο γάμος Δρόσως Κωνσταντή

Όπως θα δούμε, όλοι θα ζήσουν αγωνιώδεις στιγμές δράσης που θα καθορίσουν τη ζωή τους. Ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος ακολουθούν τον Ακύλα, τον Ντουνιά και την Αιμιλία μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο τζούνιορ Σεβαστός γεννιέται

Μία αιματηρή μάχη λαμβάνει χώρα και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος χωρίς να υπολογίζουν όσα πρόκειται να συμβούν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες τελευταία επεισόδια : 141, 142 , 143 , 144

Ξέρουν πως δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να σταματήσουν την εκδικητική μανία του Μεγαρίτη. Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους.

Ο Ζάχος είναι ένα από τα θύματα. Χάνει τη ζωή του στη συμπλοκή στην προσπάθειά του να σώσει το Διαφάνι από το μισός του Ακύλα. Όλοι ενημερώνονται για τα νέα και είναι σοκαρισμένοι. Θρηνούν τον άδικο χαμό του

Άγριες Μέλισσες: Έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος όλων των πρωταγωνιστών

Ο Πέτρος από την άλλη μετά από όλα αυτά , πληγωμένος, αποφασίζει να φύγει μακριά και να συνεχίσει τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν τον χωράει ο τόπος και δεν θέλει να μείνει στο Διαφάνι όσο και να τον παρακαλάνε οι δικοί του άνθρωποι

Πάντως να ξέρετε θα θέλαμε μια ανατροπή για αυτό το ζεύγος που θα το θέλαμε ΤΡΕΛΑ να είναι ζευγάρι. Σκεφτείτε το. ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close