Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς αυτό θα είναι το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής.

Mα να μην χαρεί αυτό το κóριτσι … Καημο το χω να την δω ευτυχισμένη!

Επιτέλους η ημέρα που τόσο περίμενε έφτασε ο Μαθιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Βασιλική, όμως η τελετή δεν έχει αίσιο τέλος. Η αστυνομία εισβάλει και διακόπτει το γαμήλιο μυστήριο, αφήνοντας τους όλους να απορούν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Δείτε ακόμη Σασμός: Τόσο πολύ την αγαπάς λοιπόν;

Ο Μαθιός οδηγείται στο τμήμα, όπου του απαγγέλλεται η κατηγορία της δολοφονίας του Άγγελου, ενώ ο Φραγκιαδάκης θεωρεί πως έχει δέσει και την ανεξιχνίαστη υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη!  Ο Μαθιός αποφασίζει να κρατήσει το στόμα του κλειστό, μέχρι να δει τι στοιχεία έχει η αστυνομία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρώς στο Β κύκλο

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Σοκαρισμένη με την τροπή που πήρε ο γάμος της με τον Μαθιό, η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη και αν όντως ο άντρας που θα έβαζε στο σπίτι της είναι ο φονιάς του σύζυγό της. Θεωρεί πως όλα είναι μία πλεκτάνη όμως μία μικρή αμφιβολία δείχνει, να έχει φωλιάσει μέσα της.

Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Δείτε ακόμη Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Οι πρώτες μέρες μετά την σύλληψη του Μαθιού θα είναι δύσκολες για εκείνη. Το χειρότερο όμως είναι πως η χαροκαμένη Βασιλική δεν ξέρει ότι κάποιος της την έχει στημένη και απειλεί να της κάνει κακό.

Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Η καπετάνισσα δεν θα αφήσει κανέναν να κάνει κακό στους γιους της. Τους προστάτεψε στο παρελθόν, θα το κάνει και τώρα, με κάθε τίμημα. Ο Μαθιός δεν έκανε κακό σε κανέναν, δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν θα βρεθεί ποτέ και τίποτα για να τον στείλει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 171 , 172 , 173

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ολική ανατροπή στο τέλος, Η Αργυρώ χωρίζει-Ο Σταύρος ξέρει

Η Καλλιόπη θα εξαφανίσει οποιονδήποτε μπει εμπόδιο στα σχέδια της. Μάλιστα έχει ήδη βάλει στο στόχαστρο της μερικούς, ίσως ακόμα και τη γυναίκα που δεν πρόλαβε να γίνει νύφη της!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close