Αυτόματο προσχέδιο

Στο νοσοκομείο είναι ο γνωστός τραγουδιστής, νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες  – Οι συγγενείς του κάνουν έκκληση για αίμα.

Κάνοντας μια σειρά από αναρτήσεις στα social media ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τον φόβο και την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του, με τους δικούς του ανθρώπους να κάνουν έκκληση για αίμα.

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει…
Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η περιουσία της Χάιδως εξατμίζεται

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», είχε γράψει ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Σε δεύτερη ανάρτηση για την υγεία του, ο τραγουδιστής ενημέρωσε: «Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστημης θα τα καταφέρουμε!!!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αδυναμία του Παύλου Βρουλάκη

Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φώτο γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!!

Γιώργος Δασκαλάκης: Έκκληση για αίμα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εναντιώνεται στην Αθηνά

Tις τελευταίες ώρες μέσα από τα social media οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

 

Close