Λεωνίδας-Κουτσόπουλος-Χρύσα-Μιχαλοπούλου

Ευχάριστα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς θα γίνουν γονείς.

Εκείνος είναι γνωστός και αγαπητός στο κοινό, ιδιαίτερα για το χιούμορ που διαθέτει. Εκείνη είναι ταλαντούχα ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι οποίοι μετά από δύο χρόνια σχέσης θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Λεωνίδας-Κουτσόπουλος-Χρύσα-Μιχαλοπούλου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λέγε πόσα πήρες για να πουλήσεις το παιδί

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Την ευχάριστη είδηση έδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα!

Λεωνίδας-Κουτσόπουλος-Χρύσα-Μιχαλοπούλου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Καραπάνος δίνει το τελειωτικό χτύπημα πριν την καταστροφή του

Η είδηση όπως ανέφεραν έχει επιβεβαιωθεί από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Μάλιστα, η ηθοποιός διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πολλές φορές ακουμπά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η δε Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Από θείος… μπαμπάς ο Λεωνίδας»!

Λεωνίδας-Κουτσόπουλος-Χρύσα-Μιχαλοπούλου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δεν θα έχει καλό τέλος

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια μαζί, σύμφωνα με το gossip.tv γνωρίστηκε διαδικτυακά και… τώρα θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Λεωνίδας είχε πάει να την δει στην παράσταση «Οι Άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος και είχε πει τότε η ηθοποιός: «Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Είναι αντικειμενικός κριτής. Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντάει το εγγόνι του

Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα»! Και ο σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε δηλώσει: «Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σιγά σιγά ξεκινούν τα γυρίσματα και για το MasterChef»!

Close